Lakóautóval szeretnénk neki vágni az országnak. Hogyan tovább? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az lenne a fő kérdés, hogyha egy lakóautóval neki vágunk az országnak, egy pár nap lenne, akkor aludni csak kempingekbe tudunk? Vagy ez hogy van? Gondolom olyan nincs, hogy leparkolunk valahol, alszunk egyet, aztán másnap megint útrakelünk. Milyen lehetőségek vannak ilyen dolgokra? És mennyi? A válaszokat előre is köszönöm! (:2013. júl. 3. 14:10
1/4 krisz2 válasza:
Simán aludhatsz az autóban az út szélén is , mi gyakran alszunk úgy pedig nekünk nem lakóautónk van
2/4 anonim válasza:
ez olyan mint a kamion abba is benne alszanak a sofőrök a parkolókba.
3/4 anonim válasza:
Jogilag nem tudom, de szerintem is eltölthetsz egy éjszakát szinte bárhol. Szerintem akkor lehet belőle gáz, ha "letelepedsz" valahova huzamosabb ideig.
4/4 Tommyboi válasza:
én max egy embert vágnék neki valaminek inkább mint egy lakóautót...mennyivel könnyebb és sokkal olcsóbb is nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!