Más is szeret kempingezni?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és az osztályomban szinte senki sem kempingezik. megértem hogy a higénia miatt nem jönnek de akkor is! szerintem jó dolog és anya is nagyon szeret:)
Ki szokott sátorozni??????
2013. júl. 3. 08:46
1/5 anonim válasza:
Én is szeretek, most is azért jöttem fel ide, hogy a hétvégére talán találok valami jó helyet, ahová elmehetünk kempingezni a gyerekekkel... :) Szinte minden évben többször is kempingezünk.
2/5 A kérdező kommentje:
merre laktok??? mert a mecsekben és a bükkben nagyon jó helyek vannak:)))
2013. júl. 3. 09:12
3/5 A kérdező kommentje:
Mecsekben: Magyaregregy, Magyarhertelend
Zircen is van egy jó kemping:) ja, meg Szentesen:))) itt strand is van meg csúszdák Kiskőrösön is egybe van a stranddal a kemping:)
2013. júl. 3. 09:44
4/5 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék, de sajnos nincs elég pénzem lakókocsit venni.
A sátor is jó, fesztivál idején, 2-3 napra, de hosszabb időre, meg pláne olyan helyzetben, hogy nem egész nap a koncerteken vagyok, hanem maga a sátor van, hát ahhoz azért kevés az nekem.
5/5 anonim válasza:
Régi feeling,de lehet hogy ismét divatba jön.
Mi régen rengeteget kempingeztünk.Nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!