Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mikor pakoljak?

Mikor pakoljak?

Figyelt kérdés

Ti mennyivel az utazás előtt szoktatok pakolni?

Nekem még 10 nap van hátra. Repülős utazás lesz 2 hétre.

Kezdjek el pakolni vagy még ne?

2013. jún. 24. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Én csak előző nap szoktam, hisz ha becsomagolok, tuti azt akarnám felvenni amit már becsomagoltam, :D meg minek kerülgessem napokig a bőröndöt. De listát már írhatsz, így ami nincs meg, azt még addig beszerezheted.
2013. jún. 24. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Én pár nappal előtte szoktam elkezdeni készülődni, pl ne az utolsó pillanatban derüljön ki, hogy az a póló amit mindenképp vinnék, a szennyesben van.

Az olyan dolgokat, amiket itthon nem használok, pl felfújható gumimatrac, strandpapus, más apróság, össze szoktam készíteni egy kupacba.

Listát már jóval előre megírom, mert szinte minden nap jut még eszembe valami apróság.

Ruhákat kivasalni, konkrétan bepakolni mindent a bőröndbe előző nap szoktam.

Mi is kb 10 nap múlva indulunk, listám már kész, pár dolgot előkerestem már, meg nagyjából tudom, hogy milyen ruhákat akarok vinni, arra figyelek, hogy ne azokat hordjam addig, de bepakolni csak az indulás napján fogok, mert csak délután repülünk.

2013. jún. 24. 15:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat :)
2013. jún. 24. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!