Milyen kaját visztek ki strandra, hogy ne kelljen ot vásárolni horror áron?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 14:21
1/5 anonim válasza:
Semmiféle kaját nem viszek. Általában ha nyaralok, akkor arra is van pénzem amit ott elfogyasztok.
2/5 anonim válasza:
Én sem viszek, mert megromlik (hűtőtáskám nincs), plusz jó enni a nagy melegben egy jégrémet, inni egy hideg üdítőt. Szerintem megfizethető, ha meg nem akkor nem megyek, semmi értelme langyos ásványvizet inni, inkább otthon maradok.
3/5 anonim válasza:
Maximum valami száraz eledelt(értsd.: nasi). Ha éhes vagyok ott veszek.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem nyaralunk, csak strandra megyünk. Itt a városban. Inni mindig viszünk hűtőtáskában, meg rágcsát is, de rendes kaja érdekelne, hogy ti mit visztek ha visztek, szendvicseken és fasírton kívül.
2013. jún. 22. 15:15
5/5 anonim válasza:
Mondjuk nálunk a városban újítják az uszodát, eddig elég rossz állapotban volt, ha megyek strandra az kb évente egyszer valami más városba. Majd augusztus végén fogok tudni válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!