Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol tudok vásárolni 100ml-es...

Hol tudok vásárolni 100ml-es tusfürdőt vagy flakont amibe átönthetek?

Figyelt kérdés
Nem akarok 2 nap miatt kint venni, aztán dobhatom ki, mikor jövök haza. És itt sem akarok a DM-es mintanagyságúért annyit kiadni, mint a nagy. Nem szállodában fogok lakni, tehát arra sem számíthatok, hogy adnak kis tasakos tusfürdőt.
2013. febr. 24. 17:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Csak kézipoggyászod lesz?

Kivételesen, vegyél szappant.

2013. febr. 24. 17:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen csak egy kistáskát viszek. A szappanba nem kötnek bele? Köszönöm a választ.
2013. febr. 24. 18:27
 3/11 anonim ***** válasza:

szilárd szappan jó megoldás, ha nincs ellenedre de miért is kötnének bele? mi is mindig azt viszünk.

vagy tölts kisebb edénybe folyékonyat

2013. febr. 24. 19:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem kötnek bele a szappanba, főleg, ha ki sincs csomagolva. ráadásul abból nagyon kicsit is lehet kapni.
2013. febr. 24. 20:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as, ez volt a fő kérdés, hogy hol tudok kisebb flakont venni, erre kaptam azt a választ, hogy vigyek szappant. :-)
2013. febr. 24. 20:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Lehet kapni 100ml -is tusfürdőt :)

Van olyan utazós ajándékcsomag amiben van kis tusfürdő, sampon, szappan, és csak egyszer kell megvenni, a flakonokat a következő utazáskor fel lehet tölteni.

2013. febr. 24. 20:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor végre megmondaná valaki, hol? Én már kerestem DM, Rossmann, Euro One. Nincs. Hol lehet kapni? Ezért tettem fel a kérdést! Nem a szappan a lényege a kérdésemnek, hanem a flakon!
2013. febr. 24. 21:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Annyi féle edényt találsz ha kicsit körülnézel amibe elfér egy kis tusfürdő. Valami kapszulás dobozka (pl. centrum vagy egyéb vitamin doboza), pezsgőtabletta kiürült doboza stb stb. Szerintem kicsit szétnézel otthon, szinte biztos találsz valamit ami megfelel a max 100ml feltételnek és tudsz bele tölteni.

De ha nincs bajod a szappannal akkor tényleg az a legegyszerűbb. :)

2013. febr. 24. 22:28
 9/11 anonim ***** válasza:
2013. febr. 25. 01:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Az Ikea Family termékek közt van ilyen flakonkészlet, 4 darab van egy csomagban.
2013. febr. 25. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!