Van olyan, aki sehova se tud menni idén nyaralni anyagi okokból kifolyólag?
Nálunk sajnos idén (is) ez a helyzet. Már öt éve nem voltunk sehol nyaralni (előtte sem mindig, csak két-háromévente belföldön vagy Horvátországban egy-egy alkalommal a legolcsóbb helyeken), és emiatt elég rosszul érzem magam. Az osztályban nemrég megkérdezték, hogy ki hova megy nyaralni; mindenki mondott valamit, csak én nem tudtam válaszolni, hiszen még egy belföldi nyaralásra sem telik. Pedig amúgy nem vagyunk kifejezetten szegények (nem éhezem, van fedél a fejem felett, alapvető dolgok nem hiányoznak). Az igazsághoz hozzátartozik, hogy édesanyám egyedül nevel engem és a nővéremet. Azt is tudom, hogy rengetegen még életükben nem voltak nyaralni, és ennek tudatában szerencsésnek is érzem magam, de nagyon rosszul esik, hogy valahogy mindenkinek több pénze van, mint nekünk (még azoknak is, akiknek a szülei elváltak). Ezt nem szégyellem, mert igazából a kormány hibája, hogy ennyire tönkrement az ország gazdasága, de a politikát nem szeretném belekeverni.
A kérdés szóval az, hogy vannak-e még ilyen gyerekek/kamaszok/felnőttek, akik idén még belföldi nyaralást sem tudnak kilátásba helyezni anyagi okok miatt. És ha vannak, hány éve áll fent ez az állapot? Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
17/L
31 éves vagyok,utoljára 16 évesen voltam külföldön(Spanyol),belföldön meg 5 éve..
Egyre jobban zavar,de sajnos még kilátás sincs rá...Már ilyen 1-1 napos kiruccanásokra se igen tellik.
Sziasztok!
Idén szerintem mi sem megyünk sehova, nagyon bánt :(. Apám kint dolgozik Németországba MAGYAR cégnél, és a főnöke nem fizeti ki. Több milliókkal tartozik nekünk.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!