Hány évente/évi hányszor utaztok külföldre? Milyen kategóriájú utakra mentek? Mennyit költötök 1-1 nyaralásra?
" Nagyon keveset keresek, még a minibálbért se, de az utazás akkor is a lételemem."
Azért elég jól nyomod ahhoz képest, hogy ilyen kis pénzből teszed. :-)
Én is sok nulla forint közeli repülőjeggyel utaztam már de a járulékos költségek akkor is ott vannak sajnos, mint helyi utazás, kaja, szállás, belépők stb :-(
mink nem nagyon járunk külföldre.
Nekünk a Balaton a Riviéra. De ezt a mai fiatalok már úgyse értik.
Az elmúlt pár évben mindig elmentem Egyiptomba búvárkodni. 5 csillag, all inclusive, mindennel együtt kb 200ezer forint per fő.
Az elmúlt egy évben úgy alakult hogy vagy 8 országban jártam, de jellemzően egy nagyobb pl egyiptomi út, és egy-kettő-három kisebb hosszú hétvégés utazás európán belül. Párizs, Brüsszel, Anglia, síelés, stb.
Idén voltam a Maldív szigeteken is.
Változó, hogy évente mennyit megyünk.
Idén eddig 2x voltunk: Csehországban (Prága) és Horvátországban (Split). Illetve még év végén szeretnék elmenni valamerre egy pár napra. (pl Ausztria, Lengyelország, Erdély)
Mivel nem vagyunk multimilliomosok, így átlagosan költünk.
Szállásnál mindig hotelba megyünk, a panziókat nem szeretem, de nem luxushotelek. Viszont étteremben eszünk minden nap és vásárolgatunk stb., úgyhogy költőpénzre sok elmegy.
Jövő évre is le van már foglalva márciusra a repülőjegy Londonba 1 hétre, illetve júliusra 1 hét Montenegróba (Budva). Meg jó lenne szintén elmenni még valamerre még majd.
Exotikus nyaraláson még nem voltunk, egyelőre arra nem telik,viszont ha a lakáshitelünk lejár ( még van kb 5 év) utána szeretnénk távolabbi helyeket felfedezni, Indonézia, Kuba stb. addig meg marad Európa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!