Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hány évente/évi hányszor...

Hány évente/évi hányszor utaztok külföldre? Milyen kategóriájú utakra mentek? Mennyit költötök 1-1 nyaralásra?

Figyelt kérdés

2013. jún. 16. 15:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
És akkor mégis, miből állod ezt a rengeteg utazást??? :o
2013. nov. 3. 17:26
 12/19 anonim ***** válasza:

" Nagyon keveset keresek, még a minibálbért se, de az utazás akkor is a lételemem."

Azért elég jól nyomod ahhoz képest, hogy ilyen kis pénzből teszed. :-)

Én is sok nulla forint közeli repülőjeggyel utaztam már de a járulékos költségek akkor is ott vannak sajnos, mint helyi utazás, kaja, szállás, belépők stb :-(

2013. nov. 3. 17:29
 13/19 anonim ***** válasza:
2-3 éve hogy már saját keresetem van, így általában 1 évben kétszer el tudok utazni, télen egy hosszú hétvégére várost nézni, nyáron tengerpartra. Igyekszem minél kevesebb összegből kihozni mindig a nyaralást, egyénileg szervezem, mindig valamilyen olcsóbb árfekvésű szállodát választok, és a költőpénzt is beosztom. Ennek ellenére mindig tartalmas és hatalmas élmény egy-egy utazás. Tavaly nyáron Nápoly környékén voltunk bnőmmel, ami Olaszországnak az egyik legdrágább része nyaralás szempontjából. Fejenként 150 ezerből kihoztuk az 1 hetes utat. És amit akartunk láttuk, nem éheztünk, jól éreztük magunkat.
2013. dec. 19. 15:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Évente 1 nagy nyaralás. 3 csillagos, félpanzióval. Görögország. 150.000 Ft/fő, plusz költőpénz.
2014. jan. 31. 07:28
 15/19 anonim ***** válasza:
27%

mink nem nagyon járunk külföldre.

Nekünk a Balaton a Riviéra. De ezt a mai fiatalok már úgyse értik.

2014. jan. 31. 17:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Én pont most néztem, mert akarok egy albumot csinálni, hogy az utóbbi tíz évben, évente minimum három országban jártam. Ebben volt olyan is, hogy csak egy-egy várost néztem meg, de volt olyan is ahol 3 hetet töltöttem. Szóval az összeg is változó, amit ott költök. Általában az olcsóbb utazást és szállásokat preferálom.
2014. ápr. 28. 14:21
 17/19 A kérdező kommentje:
De jó, és milyen országokban jártál, utolsó? :)
2014. ápr. 29. 15:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Az elmúlt pár évben mindig elmentem Egyiptomba búvárkodni. 5 csillag, all inclusive, mindennel együtt kb 200ezer forint per fő.

Az elmúlt egy évben úgy alakult hogy vagy 8 országban jártam, de jellemzően egy nagyobb pl egyiptomi út, és egy-kettő-három kisebb hosszú hétvégés utazás európán belül. Párizs, Brüsszel, Anglia, síelés, stb.

Idén voltam a Maldív szigeteken is.

2015. aug. 2. 15:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Változó, hogy évente mennyit megyünk.

Idén eddig 2x voltunk: Csehországban (Prága) és Horvátországban (Split). Illetve még év végén szeretnék elmenni valamerre egy pár napra. (pl Ausztria, Lengyelország, Erdély)

Mivel nem vagyunk multimilliomosok, így átlagosan költünk.

Szállásnál mindig hotelba megyünk, a panziókat nem szeretem, de nem luxushotelek. Viszont étteremben eszünk minden nap és vásárolgatunk stb., úgyhogy költőpénzre sok elmegy.

Jövő évre is le van már foglalva márciusra a repülőjegy Londonba 1 hétre, illetve júliusra 1 hét Montenegróba (Budva). Meg jó lenne szintén elmenni még valamerre még majd.

Exotikus nyaraláson még nem voltunk, egyelőre arra nem telik,viszont ha a lakáshitelünk lejár ( még van kb 5 év) utána szeretnénk távolabbi helyeket felfedezni, Indonézia, Kuba stb. addig meg marad Európa :)

2015. aug. 2. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!