Hol lehet venni nagyobb méretű bikinit?
Lehet külön alsót-felsőt kapni, direkt nagy méreteket tartanak (C-től K kosárig). Többféle felső és alsó van, amit tudsz párosítani.
Az egyrészesek is olyanok, hogy benne van a melltartó, tehát nem sima úszódressz amiben a hasadnál lóg a melled...
Én náluk vásároltam be, mert máshola mellemre nem kaptam fürdőruhát. A nagy méretek meg azért nem voltak jók, mert nem kövér vagyok, csak nagymellű...
Első: Köszi, ugyanis pár hónapja Marbella mellett lakom, nem olyan messze van Nerja.. :-DDD
(második vagyok)
Csepelen van egy boltjuk, de oda be kell jelentkezni. Adnak egy időpontot, akkor csak veled foglalkoznak. Én egy órán keresztül próbálgattam, rengeteg holmit. Utána ha tudod a pontos méretedet, akkor rendelhetsz postán is. Nekem hamar kiszállították, nem volt gond, de tényleg jobb személyesen felpróbálni, mert voltak nagyon szép holmik, amik méretben is jók voltak, csak nem az én elképzelésem szerint állt rajtam. Volt ami képen annyira nem jött be, picit szájhúzogatva próbáltam (az eladó hozott mindenfélét), de végül az lett a nyerő.
Második: Én is imádom ezt a helyet!!! :-DD
Illetve első, hiszen én vagyok a második... :-D
Szóval szuper ez a hely, az biztos. A Nerja öteletet meg köszi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!