Most fogok előszőr utazni Wizz Air-rel, mi történik ha az ingyenes kézipoggyászom nagyobb mint ők engedik?
Amivel utazni szoktam, a Wizz Air szabványhoz képest néhol 2-3 centivel nagyobb, ezért szertenék választ kapni tapasztalt Wizz Air utazóktól az alábbi kérdéseimre:
1. mennyit kell fizetni, hogy felvihessem a gépre, ha nagyobbnak találják?
2. mennyi időt vesz igénybe, ott rögtön kell fizetni, és mehetek is?
3. mennyit kell fizetni?
Erősen reptértől és járattól függ, mennyire ellenőrzik a szabályokat. Én azt tapasztaltam, Budapesten általában elég lazák, ha nem látványosan nagy a kézipoggyászod, akkor nem fogják lemérni és megmérni. Ha a kabinban befér a rekeszbe vagy a szék alá, nincs vele probléma. Viszont máshol elég keményen veszik, kötelező mérlegre rakni és leméretni.
Wizz Air esetében ha az ingyenesnél nagyobb, de még kabinpoggyász méretű a csomag, az 5800 Ft (20 euró) becsekkolásnál. Ha túl nagy kézinek, akkor 13 050 Ft (45 euró).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!