Melyik a világ leggazdagabb országa?
Figyelt kérdés
és az emberek is hol keresik a legtöbbet?2009. okt. 5. 17:18
3/25 A kérdező kommentje:
Én ha jól tudom Dubai az csak a fővárosa Az Egyesült Arab Emírségeknek.Olvastam hogy a leggazdagabb Luxemburg,de nem tudom h igaz e.
2009. okt. 5. 18:10
4/25 anonim válasza:
sztem tuti nem luxemburg, az nem olyan nagy ország, mint mondjuk amerikában bármelyik más
hát peking a legnépesebb, nem az a leggazdagabb is?
5/25 anonim válasza:
A lakossàghoz viszonyitva talàn a vatikàn.
6/25 anonim válasza:
Európán belül Luxemburg a leggazdagabb ország.
A világon a leggazdagabb...nekem is Dubai jutott egyből az eszembe, szóval a kérdésre válaszolva az Egyesült Arab Emírségek(szerintem)
7/25 anonim válasza:
"Dubai az csak a fővárosa Az Egyesült Arab Emírségeknek."
Az Egyesült Arab Emírségek fővárosa Abu-Dhabi. Dubai a "egyesült" hét emírség egyike.
8/25 anonim válasza:
Luxemburgban az egy főre jutó GDP több mint kétszerese az Arab Emírségének.
Mit veszünk leggazdagabbnak? USA-nak sokkal nagyobb a GDP-je és a vagyona mint Luxemburgnak, de sokan laknak ott, így egy főre kevesebb jut.
9/25 anonim válasza:
Brunei. Ez egy kis szultánság Délkelet Ázsiában, Borneó szigetén, és a kőolajból származik páratlan gazdagsága. Az egy főre eső jövedelem itt a legmagasabb. Adót senkinek sem kell fizetnie, ingyenes az orvos, az oktatás, a lakhatás. Alkohol viszont nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!