Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Voltatok már egyedül nyaralni?

Voltatok már egyedül nyaralni?

Figyelt kérdés
Ha igen mesélnétek az élmyényeitekről? hol voltatok, mit csináltatok, hogy éreztétek magatokat...

2013. máj. 22. 00:00
 1/6 foreverinlove válasza:
100%
En is pont ezen gondolkodom iden nyaron valahova elmenni egyedul. Aaah de valahogy megsem jon, hogy elinduljak, foleg hosszu utra!
2013. máj. 22. 01:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak részben, miután elkísértem az engem meglátogató külföldi barátokat egy szlovén túrára, ők hazarepültek én meg még 2 nap + hazavonatozás erejéig bejártam Triesztet és Velence környékét.

Jó szar volt, mert nem szeretek olyan emberekkel ismerkedni, akikkel csak a szállásunk címe a közös.

2013. máj. 22. 01:51
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Első, te erdélyi vagy?
2013. máj. 22. 03:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mivel számomra az élmények közös megélése az egyik lényege a nyaralásnak. Egyedül 100 hogy nem indulnék el, főleg hogy az otthon maradtak hiányolnának is.
2013. máj. 22. 03:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen! Tavaly nyáron három hetet utazgattam Amerikában (USA), teljesen egyedül. Életem legjobb nyaralása. :)

Persze úgy egyedül, hogy itthonról egyedül mentem, meg az adott programokat senki sem csinálta velem végig, de mivel hostelben laktam, megismertem csomó embert, úgyhogy sokszor volt kivel mászkálnom ott kinn.

De nem voltunk "összekötve", szóval másnap meg külön mentünk, és vagy találtam másokat, vagy nem, hanem egyedül mászkáltam. Nagyon jó volt, hihetetlen szabadságérzés, nem kellett senkihez alkalmazkodni, rengeteg ismerősöm/barátom lett... :)

2013. máj. 22. 06:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár alapvetően a társas nyaralás jobb, akár családdal, akár barátokkal. Amikor egyedül voltam, akkor körbetekertem a Balatont pár nap alatt, ide direkt egyedül indultam, hogy a saját tempómban mehessek, és mivel agyilag is rám fért a kikapcsolódás, azért, hogy kiszellőztessem a fejem és átgondoljak esténként pár dolgot a vízparton. Megvan a sajátos hangulata.
2013. máj. 22. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!