Voltatok már egyedül nyaralni?
Csak részben, miután elkísértem az engem meglátogató külföldi barátokat egy szlovén túrára, ők hazarepültek én meg még 2 nap + hazavonatozás erejéig bejártam Triesztet és Velence környékét.
Jó szar volt, mert nem szeretek olyan emberekkel ismerkedni, akikkel csak a szállásunk címe a közös.
Igen! Tavaly nyáron három hetet utazgattam Amerikában (USA), teljesen egyedül. Életem legjobb nyaralása. :)
Persze úgy egyedül, hogy itthonról egyedül mentem, meg az adott programokat senki sem csinálta velem végig, de mivel hostelben laktam, megismertem csomó embert, úgyhogy sokszor volt kivel mászkálnom ott kinn.
De nem voltunk "összekötve", szóval másnap meg külön mentünk, és vagy találtam másokat, vagy nem, hanem egyedül mászkáltam. Nagyon jó volt, hihetetlen szabadságérzés, nem kellett senkihez alkalmazkodni, rengeteg ismerősöm/barátom lett... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!