Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van itt aki most kint van...

Van itt aki most kint van Németországban és mobilinternetet használ?

Figyelt kérdés
Tudnál róla bővebben írni hogy mi a neve és havonta mennyibe kerül stb.
2009. okt. 2. 21:05
 1/2 anonim válasza:
Én személyszerint nem, de unokatesóm kamionozik és vett egy feltöltös USBs mobil Internetet valamelyik üzletbe (talán ALDI-ban) Asszem csak úgy müködik, hogy megveszed, beregisztrálod a kártyát, hogy internetkártya és nem telefonkártya, aztán használod amig van rajta Euro. Ha elfogy kell rá tölteni és ennyi. Annyi a gond, hogy német lakhelyre kell beregisztrálni, mert amig ezt nem teszed meg, nem tudod használni ! Remélem valami ilyenre voltál kiváncsi és nem értettem félre a kérdése :-)
2009. okt. 8. 13:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

Ilyesmire:) Személy szerint nem nekem kell:d hanem öcsém ment ki németbe, és ahol lakik ott nincs net, de körbe nézett már hogy milyen lehetőségek vannak és ő is ezt a feltöltős cuccot mondta, meg hogy nagyon drága. Csak próbáltam segíteni innen neki:)

2009. okt. 8. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!