Ausztriából Koszovóba busszal? Többi lent
Figyelt kérdés
Ausztriából szokott indulni busz Pristinába, ha jól tudom és ez a busz a Röszkei határ fele közlekedik, ahol fel lehet szállni. Telefonáltam a határhoz, hogy tudnak e segíteni, de azt mondták hívjam az utazási cégek. Sajnos fogalmam sincs, milyen utazási társaság indítja a buszt, a német oldalakat se értem. Esetleg ha van valaki, aki utazott már így vagy tud róla valamit tudna segíteni, hol tájékozódjak indulás után??
Hihetetlenül fontos lenne!! Valmi oldal, ahol menetrendet tudok nézni vagy hasonló. Köszönöm
2013. máj. 2. 23:57
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
köszi!!:)
2013. máj. 4. 18:59
3/3 Döme Judit válasza:
Látom,hogy ez a bejegyzés több mint 1 éves! Azóta jár közületek valaki egy értelmes útvonalon Pristinába, amin nem kell átszállni sehol?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!