Ausztriából lehet behozni Magyarországba cuccokat?
"Ugyanugy vannak nagy bevásárlókőzpontok?"
Neem, nagy bevásárlóközpontok egyedül Magyarországon vannak. Ausztriában mindenhol bőrnadrágos fickók árulják a csokit, akik lilára festett tehenek hátán közlekednek. Innen is jött a Milka tehén.
Mi nemrég voltunk, itt egy kép a családi fotóalbumból. Itt épp pihen a többi tehén közt:
Hát nem édes?
Alapjában véve ugyanazok az élelmiszerek vannak ott is (főleg a jobb márkákra értem), kozmetikumok, takarítószerek is hasonlóak, hisz hozzánk is minden nyugatról jön, ahogy hozzájuk is. Az árak azért olcsóbbak kicsivel, mert náluk nincs annyi adó a termékeken. De ez persze függ az aktuális euró árfolyamtól is. Talán egyedül a hús az, amit megfigyeltem, hogy drágább, de jobb minőségű is.
Bevásárlóközpontok nem csak, hogy vannak, de egy 6000-es kisváros közel úgy van felszerelve, mint Szombathely a 80-90ezer főjével. Nézzétek meg Fürstenfeldet vagy Oberwartot. Nagy Interspar, Merkur Markt (ezt szeretem a legjobban, minden megvan benn, ami egy igényes embernek kell kaja), McDonalds, rengeteg bolt: C&A, New Yorker, Tally Weijl, Vögele, ami csak kell... csupán kínaiból van kevesebb, mint nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!