Taxit mikor érdemes hívni? Előre meghatározott időpontra vagy akkor hívjam, amikor már ráérek?
Figyelt kérdés
Színházba szeretnék menni, pontosan nem tudom, hogy mikor lesz vége. Ha taxival szeretnék hazamenni, akkor hívjam, amikor már vége van az előadásnak? És honnan tudom, hogy melyik taxi lesz az enyém? Biztos sok lesz ott...Az árat megmondják előre, vagy csak a végén?2013. ápr. 27. 20:24
1/4 anonim válasza:
Akkor hívd ha már vége, mert nem tudhatod előre, hogy pontosan mikor ér véget az előadás. Olyan sok biztos nem lesz, hogy ne találd meg, pláne ugyanazon társaság kocsijaiból. Az összeg a végén derül ki, amennyit az óra mutat.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, én is így gondoltam, csak jobb, ha rákérdezek:)
Ha nagyjából tudom, hány km-t kell utaznom, akkor azért kb. kiszámítható az összeg, nem?
2013. ápr. 28. 17:37
3/4 A kérdező kommentje:
Mármint a társaság honlapján az ártáblázat szerint.
2013. ápr. 28. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!