Melyik a legjobb legi tarsasag?
kicsim ezt nem igy kell csinalni...
eloszor kitalalod, hogy hova szeretnel utazni a csaladdal, majd megnezed, hogy az adott varosba mely legitarsasagok repulnek es utana csinalhatsz piackutatast, hogy masok szerint melyik a jobb ceg.
En mar nagyon sokszor repultem es soha nem azt neztem, hogy melyik legitarsasag jobb, hanem melyik az olcsobb jegy, igy volt szerencsem a kovetkezo tarsasagokhoz, es oszinten szolva egyikkel sem volt olyan negativ tapasztalatom, hogy azt mondanam, hogy "rosszak":
Delta, Continental, United, American, Malev, British Airways, EasyJet, Frontier, Southwest, Siss Air, Air France, KLM, Lufhansa, JetBlue, Virgin Atlantic
"Quatar már évek óta az elsök között van."
Nincs is ilyen légitársaság tudtommal. Nem Qatar akart az lenni? :) (Mondjuk nem te voltál az első aki egy 'u' betűt is odaképzelt a nevükbe, de nem értem minek írja így bárki is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!