Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Wizzair beszállókártyán mi az...

Wizzair beszállókártyán mi az "SEQ. No. "? Milyen szám?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Sorszám.
2013. ápr. 22. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Sorszám. Számodra nincs jelentősége. Utasfelvétel sorrendjében osztja ki a rendszer. Ha pont két héttel utazás előtt csinálod a checkint akkor akár az első sorszámot is megszerezheted. :-)

Ha pedig nagyon későn, utatás előtt nem sokkal csinálod, akkor nagyjából lehet következtetni, hogy mennyire lesz tele a gép.

2013. ápr. 22. 20:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. ápr. 22. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Tudnál esetleg segiteni? Én is foglaltam le jegyet a WizzAir-nél,kifizettem,megkapták a pénzt és küldtek számlát és ennyi. Mikor kapok beszállókártyát? vagy mit kell még pontosan kapnom? mit hogy kell elrendeznem? kérlek segits:D
2013. ápr. 23. 15:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Én beregisztráltam még az első út előtt a Wizzair oldalára. Belépek, és ott a foglalások menüben kiírja a következő járatot. Indulás előtt 14 nappal jelenik meg az utasfelvétel opció, akkor tudod beírni az adataidat, ha az internetes utasfelvételt választottad.

Ha nem vagy regisztrálva a Wizzair oldalon fent, az utasfelvétel menüt kell választanod, a többit meg írja.

De legkorábban csak 14 nappal az utazás előtt csinálhatsz utasfelvételt.

2013. ápr. 23. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:

4-es: utasfelvételt csináld meg, akkor lesz beszállókártyád. Nyomtasd ki és vidd magaddal a reptérre. Ne csodálkozz ha nem kell személyes adatokat beírni. Schengenen belüli célpontnál nem kér semmit, csak kb. két kattintás és kész a beszállókártya amit nyomtathatsz. Schengenen kívüli célpontnál (pl. London) kérni fog személyes adatokat először és csak utána készül el a beszállókártya.

Ha nem csinálod meg a beszállókártyát így online akkor is mehetsz a reptérre, csak párezer forintodba fog kerülni. Ha megcsinálod online akkor nem kell fizetned semmit.

Ha ennyire tájékozatlan vagy, akkor nagyon ajánlom, hogy nézz utána a csomagszabályoknak is, mert nagyon sokba fog kerülni ha csak a reptéren tudod meg, hogy túlméretes a csomagod és egy vagyont akarnak veled ott fizettetni...

2013. ápr. 24. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!