Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova menjek pihenni?

Hova menjek pihenni?

Figyelt kérdés

Több fronton is hadban állok az élettel, és szeretnék elmenni pár napra valahova pihenni. Külföld, belföld bármi jöhet. De egyedül még nem voltam sehol, most viszont menni akarok!

Tudnátok tanácsot adni, hogy merre menjek kicsit feltöltődni?

2009. szept. 25. 10:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Hello!

Nalam is volt egy ilyen " elegem van " idoszak, igy rakerestem kis, eldugott falvakra, és rabukkantam Bakonybélre. Harom napot toltottem ott par éve, egy valodi kis vilagvégi telepulés, isteni szimpatikus emberekkel, nyugi van, jo levego, senki nem zavar ( nem is tudna, alig van térero sokszor), eskuszom nem tudom mi van abban a falucskaban, de egy honappal késobb visszatértem oda baratokkal, jovo nyaron pedig a csaladommal akarok odamenni. Megbabonaz az a falu,nagy programlehetoség nincs, csak a sétak, az erdok, a vadak, van egypar sorozo, szukség esetére :)

2009. szept. 25. 12:17
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi:) Falusi vagyok, de hasonló tippekre gondoltam én is... Erdő, a semmi... egy könyv... és ha még lennének lovak is...:)

Köszönöm, és várok még azért tippeket :)

Egyébként bárcsak ott járnék már ahol te..:)

2009. szept. 25. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy lovaspanzió a világ végén, a Börzsönyben Diósjenő és Kemence között az erdő közepén. Én ugyan már kb. 3 éve nem jártam ott, de előtte évekig rendszeresen vendégeskedtem és lovagoltam, kirándultam. Ha ilyesmire vágysz, akkor ideális, de jó ha van autód, mert máshogy elég nehéz megközelíteni.

2009. szept. 25. 12:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is:) Kemencén voltam már..:) gyönyörű... Autóm nincs:( de gondolom azért megoldható valahogy autó nélkül is, majd utána nézek:)
2009. szept. 25. 12:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Diósjenőig megy vonat, (vagy Kemencére Volán busz) és a panzióssal meg lehet beszélni, hogy valaki menjen le érted a vasútállomásra.
2009. szept. 25. 13:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. szept. 25. 14:10
 7/9 anonim válasza:
Répáshuta :) Eger és Miskolc között félúton, ha kell szállást is tudok :)
2009. szept. 27. 23:03
 8/9 anonim válasza:
szilvásvárad. ott a lipicai ménes. guglizz rá ;) nagyon szép hely
2009. szept. 29. 11:41
 9/9 anonim válasza:
2009. okt. 5. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!