Melyik amerikai városba lehet eljutni a legolcsóbban?
Most mi a bajod? Attól még, hogy többnyire New York olcsó, simán van, hogy néha máshova olcsó a jegy, pláne hogy azt se tudjuk honnan.
De én vagyok a gyenge elméje második aki csak segíteni próbált. És vajon az első válaszolónak nem volt jogos a kérdése? Honnan tudná, hogy honnan indulnál?
Mondd, Te élőben is így csinálod? Segítséget kérsz aztán ha nem tetszik a válasz akkor így viselkedsz mint itt?
A kérdező egy tipikus tirpák!!
Mi találjuk ki, hogy mégis mi a f@szt akart kérdezni??
Na az ilyen nagyarcú bunkó csajokat szokták visszafordítani a kiszállás után!!
Sorry a nyers hozzászólásért. Budapestről.
Az a baj hogy a " Mindig oda, ahova épp a legolcsobb a repjegy" -ből nemigazán derül ki az amire kíváncsi vagyok, ennyit én is tudtam :)
Budapestrol nagy altalanossagban mindig a Budapesthez legkozelebb eso nagy nemzetkozi repuloter lesz a legolcsobb (ami egyben nepszeru turista kozpont), es emiatt New Yorkon kivul mas nem is nagyon johet szoba. De hasznalj egy keresot (expedia, repjegy.hu stb) es jatszadozz.
Elofordulhat, hogy egy 2-atszallasos Chicago olcsobb lesz mint egy 1-atszallasos New York. De ez attol is fugg, hogy mikor akarsz utazni / es mennyi ideig maradsz.
Egy ket tipp a jatszashoz: altalaban keddi/szerdai napon utazni olcsobb, mindenki hetvegen szokott repulni, ezert a hetvegi jaratok dragabbak. Budapest repter kodja BUD, New Yorknak tobb is van: JFK, EWR, LGA, Chicagonak is: ORD MDW, de ha talalsz "100 forintos" fapados jegyet Becsbe, akkor meg onnan is megeri megnezni a jaratokat ugy, hogy odarepulsz Becsbe es onnan repulsz az USAba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!