Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik amerikai városba lehet...

Melyik amerikai városba lehet eljutni a legolcsóbban?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
oszt honnan??
2013. márc. 27. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Mindig oda, ahova épp a legolcsobb a repjegy. Így végül is mindegy, hogy honnan indulnál.
2013. márc. 27. 23:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
new yorkba a legolcsobb repulni. Es amerikai viszonylatban is igaz, hogy belfoldi jaratok kozul mindig olcsobbak azok amik new yorkbol indulnak
2013. márc. 28. 02:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak köszönöm a segítségét, az első kettő gyengeelméjű hozzászólását inkább nem kommentálnám( valószínű úgy sem értenék...)
2013. márc. 28. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Most mi a bajod? Attól még, hogy többnyire New York olcsó, simán van, hogy néha máshova olcsó a jegy, pláne hogy azt se tudjuk honnan.

De én vagyok a gyenge elméje második aki csak segíteni próbált. És vajon az első válaszolónak nem volt jogos a kérdése? Honnan tudná, hogy honnan indulnál?

Mondd, Te élőben is így csinálod? Segítséget kérsz aztán ha nem tetszik a válasz akkor így viselkedsz mint itt?

2013. márc. 28. 09:27
 6/10 anonim ***** válasza:

A kérdező egy tipikus tirpák!!

Mi találjuk ki, hogy mégis mi a f@szt akart kérdezni??

Na az ilyen nagyarcú bunkó csajokat szokták visszafordítani a kiszállás után!!

2013. márc. 28. 10:06
 7/10 A kérdező kommentje:

Sorry a nyers hozzászólásért. Budapestről.

Az a baj hogy a " Mindig oda, ahova épp a legolcsobb a repjegy" -ből nemigazán derül ki az amire kíváncsi vagyok, ennyit én is tudtam :)

2013. márc. 28. 11:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Budapestrol nagy altalanossagban mindig a Budapesthez legkozelebb eso nagy nemzetkozi repuloter lesz a legolcsobb (ami egyben nepszeru turista kozpont), es emiatt New Yorkon kivul mas nem is nagyon johet szoba. De hasznalj egy keresot (expedia, repjegy.hu stb) es jatszadozz.

Elofordulhat, hogy egy 2-atszallasos Chicago olcsobb lesz mint egy 1-atszallasos New York. De ez attol is fugg, hogy mikor akarsz utazni / es mennyi ideig maradsz.

Egy ket tipp a jatszashoz: altalaban keddi/szerdai napon utazni olcsobb, mindenki hetvegen szokott repulni, ezert a hetvegi jaratok dragabbak. Budapest repter kodja BUD, New Yorknak tobb is van: JFK, EWR, LGA, Chicagonak is: ORD MDW, de ha talalsz "100 forintos" fapados jegyet Becsbe, akkor meg onnan is megeri megnezni a jaratokat ugy, hogy odarepulsz Becsbe es onnan repulsz az USAba.

2013. márc. 28. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahogy azt a T. Urak elképzelik. Toronto vagy Montreal. sunwing, corsair, air transat.
2013. márc. 29. 06:34
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es: Naja, végül is az se biztos, hogy az USA-ba akar menni, igazad van, ez a kérdésből nem derül ki! De persze mi, válaszolók vagyunk a hülyék, mert nem tudjuk kitalálni, hogy a kedves kérdező nem egyértelműen megfogalmazott kérdése mit is jelent. Aki ráhibázott az persze meg van dicsérve, aki meg mert visszakérdezni a kérdés pontosítása miatt, az gyengeelméjű. Ez persze a kérdezőt minősíti.
2013. márc. 29. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!