Honnét tudják, hogy melyik országba mennyi turista érkezik, és ők melyik országból?
Most olvastam, hogy "Magyarországra Németországból érkezik a legtöbb turista".
Honnan tudják ezt? Miféle statisztika ez? És miért olyan biztosak benne?
Pl. ha én EU-s országba megyek autóval vagy biciklivel, akkor a kutya sem kérdezi, hogy honnan jöttem, már útlevelet sem ellenőriznek, határon sem állítanak meg. Kimegyek, mondjuk Ausztrián át Németországba, vagy éppen Szlovákiába, majd hazajövök és ha nem beszélek senkinek róla, akkor senki sem tudja, hogy hol voltam turistáskodni...
Tippek, vélemények, szakértői hozzászólások jöhetnek!
Így van, ahogy írták. Illetve pl. sokan utaznak repülővel ott meg elég jól nyomonkövethető honnan hova mennyi ember ment.
"majd hazajövök és ha nem beszélek senkinek róla, akkor senki sem tudja, hogy hol voltam turistáskodni... "
Ezt nem tudom hogy értetted, de remélem nem szó szerint. A statisztikákba lehet, hogy így nem fogsz bekerülni, de hogy senki sem tudja azt ne gondold azért. :))
Vagy nincs mobiltelefonod és bankkártyát sem használsz? Szóval érted, a nagy testvér figyel bárhol jársz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!