Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogy tudok eljutni Oroszországba?

Hogy tudok eljutni Oroszországba?

Figyelt kérdés
Csak repülővel vagy vonattal is lehet ? Hogy indulnátok el egy ilyen hosszú útra ? Vagy jobb ha ember visz magával egy GPS -t ? Várom a válaszokat .

#Eljutás Oroszországba
2013. febr. 13. 05:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
8-as feleslegesnek tartom a vitát itt a GYK-n, de tudod valamikor én nem a netről okosodtam, hanem könyvekből ... ennek az volt az előnye, hogy többnyire név és forrás is volt ahhoz ami leíródott, míg a neten kitalál valaki valamit saját kútfőből, beírja néhány fórumra és pár hónap alatt már úgy hivatkoznak rá egyesek mint tényre ( [link] ) ... (ennek sok nevetséges példáját is láttuk már) ... szóval hidd el nekem, hogy az a verzió az igaz amit én írtam a mondás eredetére (valamikor a XII. század környékén jelent meg először, és bizony nem az utakra, hanem a katolikus egyház fejére utalt)
2013. febr. 13. 20:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én válaszolok a kérdésre is, ha nem gond :D

Moszkvába Budapestről átszállás nélkül a repülő mellett vonattal tudsz eljutni, kb. oda-vissza 230 euró, az út kicsit kevesebb mint 2 nap, ez lehet, hogy borzalmasan hangzik, de a valóságban egyáltalán nem vészes, én utaztam már 31 órát vonaton. Ha átszállás is belefér, akkor a vonaton tudsz egy kb. 50-60 eurót spórolni, ha Csapon és Kijevben átszállsz, ráadásul időben sem veszítesz túl sokat. Ha az átszállást bevállalod, akkor busszal is tudsz menni, kijevi átszállással, de igazából ennek a részleteiről nem tudok semmi. GPS-t nem kell vinned, mert jobb esetben sem a repülőt, sem a vonatot, sem a buszt nem te vezeted. Ha nem Moszkvába, hanem más orosz városba akarsz eljutni, akkor függetlenül az utazás módjától (busz,vonat,repülő) Moszkvában tudsz átszállni. Ha vonattal mész, de nem Moszkvába, akkor esetleg Kijevben érdemes lehet átszállni, mert onnan nagyon sok helyre van közvetlen vonat (pl. Szaratov, Rosztov, Szocsi, Szent-Pétervár stb.), ezzel esetleg spórolhatsz kis időt és pénzt.

2013. febr. 14. 21:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek .
2013. febr. 15. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!