Hogy tudok eljutni Oroszországba?
Én válaszolok a kérdésre is, ha nem gond :D
Moszkvába Budapestről átszállás nélkül a repülő mellett vonattal tudsz eljutni, kb. oda-vissza 230 euró, az út kicsit kevesebb mint 2 nap, ez lehet, hogy borzalmasan hangzik, de a valóságban egyáltalán nem vészes, én utaztam már 31 órát vonaton. Ha átszállás is belefér, akkor a vonaton tudsz egy kb. 50-60 eurót spórolni, ha Csapon és Kijevben átszállsz, ráadásul időben sem veszítesz túl sokat. Ha az átszállást bevállalod, akkor busszal is tudsz menni, kijevi átszállással, de igazából ennek a részleteiről nem tudok semmi. GPS-t nem kell vinned, mert jobb esetben sem a repülőt, sem a vonatot, sem a buszt nem te vezeted. Ha nem Moszkvába, hanem más orosz városba akarsz eljutni, akkor függetlenül az utazás módjától (busz,vonat,repülő) Moszkvában tudsz átszállni. Ha vonattal mész, de nem Moszkvába, akkor esetleg Kijevben érdemes lehet átszállni, mert onnan nagyon sok helyre van közvetlen vonat (pl. Szaratov, Rosztov, Szocsi, Szent-Pétervár stb.), ezzel esetleg spórolhatsz kis időt és pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!