Melyiket választanátok? Menni vagy maradni?
Elutazni még egyszer álmaitok városába, viszont talán ha maradna 50,000 Ft-otok, mikor visszajöttök - és nincs állásom - vagy inkább hagynátok, hogy a rezsi, a puszta megélhetés feleméssze az utazásra nagy nehezen összekapart pénzt, amennyit többet úgy sem fogtok tudni életetek során összekuporgatni?
Egyszerűen nem tudok beállni a sorba. 38 évesen elég volt, nem csinálom tovább! Nem tudom, nem akarom! Arról szól az életem, hogy megkeressem a számlákra valót, és mikor mások boldogan nyaralnak, én akkor is itthon ülök, mert már 1000 éve szingli vagyok. Egyszerűen nem tudok visszaállni a taposómalomba. Ja, és életemben nem voltam még nyaralni!
Utaznátok vagy maradnátok, és felélnétek a pénzt?
Én 39 éves nő vagyok, és teljesen átérzem a helyzetedet. Én is éveken át nem voltam soha nyaralni mert csak a munka és a munka.. Soha semmire sem volt elég a pénz. De hál istenek pár éve megengedhetem magamnak, és tudom milyen jó érzés ha az ember világot lát. Ha én annyira el lennék keseredve mint te akkor már édes mindegy Lesz ami lesz alapon elmennék nyaralni és amikor hazajöttem akkor újult erővel keresnék munkát, és egy kapcsolatot..
Sok sikert kívánok hozzá..
Köszönöm 1-es a válaszodat!
Hát, az igazság az, hogy én ezt már tavaly ősszel megtettem, mármint elutaztam álmaim városába, de visszajöttem, és nem változott semmi. Most viszont... Nem gondoltam, hogy marad annyi pénzem, amennyivel újra kimehetnék. És valahogy inkább az utazás felé húz a szívem, azt hiszem.
Jó utat!
Hallgass az ösztöneidre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!