Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szlovákiában, Párkány városába...

Szlovákiában, Párkány városában elfogadják még a forintot vagy oda is ojró kell?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ft csak a magyar határig törvényes fizetőeszköz. Azon túl csak a másik fél jóindulatán múlik. Ha éppen szüksége van rá, akkor talán, de inkább nem.
2009. szept. 5. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb helyeken szerintem igen,de bevásárlóközpontokban nem.Előtte kérdezd meg.

Vigyázz,hogy mondod,az eurót,mert arabul az ejro a férfi hímtagot jelenti:-))

2009. szept. 5. 13:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Huh, akkor erre odafigyelek majd :-D Köszi a válaszokat.
2009. szept. 5. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Én tavasszal jártam ott, igazából csak egy kis szlovák sörre ugrottunk át Esztergomból. Szerencsénk volt, jó helyet találtunk. A vendéglátós tökéletesen beszélt magyarul, és látszólag nagyon örült nekünk. Kifaggatott honnan jöttünk, és mi járatban vagyunk, majdhogynem egy asztalhoz ült velünk beszélgetni, nem is bántam volna, jó fej volt. Azt mondta, hogy fizethetünk ft-tal de csak apróval vagy max ezressel, mert nagyobból nem tud visszaadni.

A csoportunk másik fele fagyizni volt tőlük is elfogadták a forintot, míg pár ember egy cukrászdába ment, ott csak eurót vagy koronát(?? azt hiszem az volt vagy nem?) fogadtak el.

2009. szept. 5. 20:55
 5/5 anonim válasza:
csak eurót fogadnak el
2009. szept. 9. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!