Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kell új útlevél? Vagy elfogadják?

Kell új útlevél? Vagy elfogadják?

Figyelt kérdés

Nevet változtattam,pontosabban lett még egy utonevem,a gyerekem útlevelén a régi nevem van.pl Kovács Anna

az én új útlevelem már Kovács Anna Bettinára szól.

Ki kell cseréltetnem a gyerek útlevelét?vagy nem nézik.

2011. ápr. 19. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem nézik. (ha nézik is, ez nem probléma, az eleje egyezik, nem teljesen más lett a neved)
2011. ápr. 19. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos. hogy nézik, de ha észreveszik, akkor nem hiszem, hogy örülnek, elvégre nem egyeznek az adatok. De pl külföldön, főleg ha olyan helyen, ahol nem beszélitek a nyelvet, ott elég problémás lehet, ha van lehetőség még utazás előtt, én csináltatnék újat.
2011. ápr. 19. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Hú, ebből érettségikor lesz gond! Nagyon figyeljetek h jó név kerüljön majd be, mert ha elrontják, akkor az anyakönyvi kivonatoddal kell majd összehasonlítani, ami nem fog egyezni. (NÁlunk ebből volt balhé, vhogy eltussolták de nem volt egyszerű)
2011. máj. 17. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!