Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Utaznek, de kivel?

Foreverinlove kérdése:

Utaznek, de kivel?

Figyelt kérdés
Szeretnek minel tobb helyre utazni, de sajnos nincs kivel... Persze nem europai utakra gondolok, pont ezert nehezebb. Ismeroseimnek nincs elegendo penzuk ilyen utakra, en meg egyedul valahogy nem jon hogy elinduljak. Volt mar tobbszor is, hogy egyedul utaztam, de ha valahol talalhatnek utitrsat annak nagyon orulnek! Sajnos sok kulfoldonelo ismerosom sincs akit meglatogathatnek :(
2013. febr. 5. 03:08
 1/3 piszkosfred válasza:

Március 13 körül repülök a Karib tengerre. Barátom vitorlására megyek aki charterezéssel foglalkozik.

Egyelőre egyedül megyek szívesen látunk útitársakat.

Vitorlásról képek,információ a www.csabaharaszti.tvn.hu weblapomon

2013. febr. 5. 03:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, ezért mentem nyáron egyedül USÁba.

Nagyon jó volt!!! Hostelekben laktam, rengeteg barátot szereztem, akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot - csomó meghívást is kaptam a világ különböző részeire: Belgium, Ausztrália, Peru, Puerto Rico, USA államai...

Pont így jó utazni, mert ha többen vagytok, nem ismerkedtek a helyiekkel (vagy csak kevésbé), és "bezárjátok" magatokat a saját csapatotokba.

Ha az ember egyedül van, sokkal jobban be is fogadják, segítenek neki. Én örülök, hogy így alakult, szerintem téged se tartson ez vissza! :)

27/N

2013. febr. 5. 06:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Na igen karibszigetre noveremek is most utaznak februar vegen, de most egyelore en nem tudok menni. Legalabb aprilisig dolgoznom kell :(

Juliusban lesz szabadsagom, ha valakinek van valami otlete szivesen csatlakoznek!

Neha en is elindultam egyedul, de most pont ez a munkam utazok minden nap idegenekkel, kulfoldiekkel. Pont ezert faradtam bele mar, s legalabb valaki otthonival szeretnek elindulni, beszeljem a sajat nyelvem :)

2013. febr. 5. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!