Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hány órás repülőút ide Atlanta?

Hány órás repülőút ide Atlanta?

Figyelt kérdés

Milyen egyáltalán repülőn ülni?

Hallottam, hogy bedugul az ember füle, meg hasonlók, és hogy kicsit rossz mikor felszáll a gép.

Lehet valamennyire érzékelni, hogy milyen gyorsan megy?

2013. febr. 1. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
A repülés a legjobb dolog a világon. Szerintem. Azonban a fel és leszálláson kívül sok izgalmas nem történik. Atlantába a repülési idő kb. 8 és fél óra Londonból. (Csak ezt tudom, mert itt lakom.) De ha te Budapestről indulsz, akkor átszállással, mindennel együtt akár 14-15 óra is lehet az út. Nekem az eddigi legjobb repülési élményem akkor volt mikor Ausztráliába repültem Airbus A380-as repülővel. Nagyon élveztem.
2013. febr. 1. 20:29
 2/2 anonim ***** válasza:

> Lehet valamennyire érzékelni, hogy milyen gyorsan megy?

Nem. Abszolút nem. A sok birka azt sem veszi észre hogy amikor a földön gurul akkor is simán megy legalább hatvannal és kicsatolják magukat annyira sietnek... ezt ne csináld (amúgy is tilos).

2013. febr. 2. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!