Ha neten rendelem a vonatjegyet, kioszkba venném át, de kifutok az időből?
Figyelt kérdés
Na szóval, ha az Elvirán megrendelem a jegyet, amit a kioszkokba szeretnék átvenni, azt legkésőbb fél órával a vonat indulása előtt át kell venni. De amelyik vonattal mennék a legközelebbi kioszkhoz (innen mennék tovább), az időjárástól, forgalomtól függetlenül késik. Ha a fél órából kicsúszok, hol tudom átvenni a jegyet.2013. jan. 23. 22:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem a pultnál, a néniktől vagy az információnál is át lehet venni, de az internetes rendelésnél szerintem minden le van írva.
2/3 anonim válasza:
Miért nem veszed otthoni nyomtatással? Egyébként a félórát nem kell olyan véresen komolyan venni, átveheted akár egy perccel indulás előtt is, csak ha mondjuk nem működik a kioszk, akkor gáz van.
3/3 A kérdező kommentje:
Az otthoni jegynyomtatással annyi a bajom, hogy a múltkorában rossz vonatra adta ki a jegyet, nem arra, amire én foglaltam.. és ez sajnos nem vicc!!!
2013. jan. 24. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!