Marosvásárhelyről fogok repülni Budapestre, valaki leírná nekem, hogy mit kell tennem attól a ponttól, hogy belépek a repülőtér ajtaján, addig, hogy kilépek a ferihegyi reptérről?
Belépsz a repülőtérre, ott nagy monitorokra ki lesz írva, hogy hányas pultnál melyik járat check in-je van! Megkeresed a tiédet, oda mész, szépen türelmesen sorba állsz, ott ellenőrzik az útleveled/személyid és megkapod a beszállókártyád. Elveszik a feladandó poggyászodat is. Utána átmész a fémdetektoros kapun (övet levetetik veled), átvilágítják a kézipoggyászod, utána már semmi dolgod csak várakozni. Az elektromos kütyüket én kézipoggyászba raktam, lap top-ot pláne! Aztán befogják mondani, persze ki is írják, hogy melyik kapunál lesz beszállás. Ott lesz szükséged a beszálló kártyádra, és az útleveledre/személyidre ismét, aztán már repülsz is.
Egyáltalán nem nehéz, csak kövesd az utasításokat, feliratokat. Gondolj arra, hogy ha én tavaly 18 évesen megtudtam csinálni egyedül, akkor te is biztos megtudod :D Kellemes utat, és feledhetetlen élményt kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!