Mikor jön legközelebb A380 vagy 747-es Budapestre?
Figyelt kérdés
Ezt hol lehet megnézni?Vagy valaki nem tudná nekem megmondani?Előre is köszönöm!2011. szept. 7. 18:30
1/9 dirtboy válasza:
előre nem hinném hogy meg lehet mondani, 747es az jár már láttam is leszállni de tudomásom szerint A380as még nem szált le a reptéren.
az égen látom hogy repked az A380as de le még nem szált magyarországon.
2/9 A kérdező kommentje:
júniusban szállt már le a380...de közelebbről megnéznék egy 747 et is ...
2011. szept. 7. 19:08
3/9 dirtboy válasza:
na,arról nem halottam, az A380at megnézném szívesen, a 747est is csak ecsertől az átjátszó toronytól láttam,mikor a 2es pálya végénél voltam akkor nem jött egy sem sajna.
jövőre lehet kimegyek géplesésre csak nekem mesze van ferihegy mert borsodi vagyok de szerencsére van rokon ecseren.
4/9 anonim válasza:
Mivel Ecseri vagyok ezért azt alá tudom támasztani hogy 747-esek elég sűrűn vannak mivel a Cargolux 747-esekkel szállít Magyarországra/ról. AIRBUS A380 soha NEM járt még Ferihegyen . Június 20.-án úgy volt hogy jönni fog egy bemutatóként de elmaradt mivel a gyártól még nem kapta meg a Lufthansa. [link] ezen a cikken meg lehet nézni.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
19:27 vagyok. Október másodikán jön az A380 :) Már várom. [link] Ma jelentették be
7/9 A kérdező kommentje:
Szuper!!!:))és konkrét időpontot nem tudsz?Azt nem írják:(
2011. szept. 8. 20:22
8/9 anonim válasza:
Aki szerint nem járt A380 Ferihegyen az gondoljon az édesannyára. A 747 rendszerint jár ahhoz figyelni kell a Fleghtradar-t. A380 valószínülwg 2017 őszén, az A350-nel együtt fog jönni
9/9 anonim válasza:
Aki szerint nem járt A380 Ferihegyen az gondoljon az annyára. A 747 rendszerint jár ahhoz figyelni kell a Fleghtradar-t. A380 valószínülwg 2017 őszén, az A350-nel együtt fog jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!