Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kombinált jegyet hogyan lehet...

Kombinált jegyet hogyan lehet venni?

Figyelt kérdés

Oda:

Budapestről Malév-val vagy KLM-mel szeretnék menni Amszterdamba, és Amszterdamból KLM géppel New York-ba, a John F. Kennedy Reptérre.

Vissza:

A JFK-ről KLM géppel Amszterdamba, és Amszterdamból KLM vagy Malév géppel Budapestre.

Hol tudnék úgy jegyet váltani, hogy csak egyszer kelljen foglalnom.

Mert én csak úgy tudok, hogy először a malév honlapján lefoglalom Amszterdamig és utána a KLM honlapján lefoglalom Amszterdamból New Yorkba. És természetesen vissza.

De egy olyan oldalt keresek, ahol egyszerre el tudom intézni.

Remélem érthető voltam.

Nagyon fontos lenne.

Előre is köszönöm.

2009. aug. 25. 23:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Érdemes egy utazási irodába elmenni és ajánlatot kérni az útvonalra : ott a legkedvezményesebb repülőjegyeket tudják összeszedni 1 csomagban, csatlakozásokkal, úgy, hogy minden stimmeljen, a visszaút is! :D

Most hirtelen nem tudok neked konkrét utazási irodát ajánlani, de a neten rákereshetsz, több cég is foglalkozik ilyennel! (A férjem üzletkötő, évek óta így rendelik meg a repülőjegyeket, mert így akkor is kapnak helyet 1-1 repülőn, amikor az adott légitársaságnál már nem tudna venni arra az időpontra/gépre.)

2009. aug. 26. 00:07
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönőm
2009. aug. 26. 01:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha kétszerre veszed meg a jegyet, annak az a hátránya, hogy nem egy jegyként van kiállítva, azaz "bukod" a csatlakozásokat.

Mindenképp érdemes egy jegyként kiállíttatni, hiszen így ha késik az első járat, ami miatt elúszik a második, akkor nem lesz gond az átfoglalásból. Viszont ha külön jegyen van a második járat, és az első késése miatt elúszol, akkor az "no show", azaz nem fogsz tudni reklamálni (illetve igen korlátozottan), hogy legyen új foglalásod következő járatra.

2009. aug. 27. 16:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm, ezzel tisztában vagyok.

Éppen ezért keresek kombinált jegyet. Illetve kerestem.

Kedves első válaszoló!

- Köszönöm a tippet (utazási iroda). Találtam a neten a hurrá-nyaralunk utazási iroda honlapján kombinált jegyet.

Mindenhová KLM gép vinne. Még egyszer köszönöm!

Ettől függetlenül várom a további ötleteket/ajánlatokat!

2009. aug. 28. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!