Körútra vagy nyaralásra szerettek jobban menni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 22:37
1/7 anonim válasza:
mikor melyik. ha fáradt vok és pihennék, akkor nyaralás. tavasszal, mikor sok az energiám, akkor inkább körút.
2/7 anonim válasza:
Saját magam szeretem szervezni az utakat, így fele-fele arányban van bennük nyaralás és városnézés.
3/7 anonim válasza:
Nyaralás párti vagyok, de pár napot rászánok a környékre is ahol nyaralok. Ha minden nap város kellenen néznem az nem tetszene.
4/7 anonim válasza:
főleg a délutáni órákban nagyon zsúfolt a körút.
tehát inkább nyaralok :)
5/7 anonim válasza:
Körút, túrák, látnivalók! Én csak ezeket élvezem a nyaralásba.. Mi úgy csináljuk, hogy amíg a szüleim a tengerparton vannak, mi megyünk körútra bátyámmal.. Így lesznek gyönyörű fotók, nekünk óriási élmény, szüleink meg kikapcsolódnak! Engem nem vonz a tenger part, meg a semmittevés.. Attól csak még jobban elfáradok.. Egy jó kis frissítő hegyi túra, városnézés.. Este pedig akár ülve elaludni a fáradságtól.. De mégis mikor hazamegyünk én meg a bátyám jobban kivagyunk pihenve mint az ősök.. :D
6/7 anonim válasza:
körút:) a nyaralás 1 idő után unalmas lesz, és szeretném bejárni legalább Európát (meg még remélem Dél-Amerikát is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!