Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Körútra vagy nyaralásra...

Körútra vagy nyaralásra szerettek jobban menni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mikor melyik. ha fáradt vok és pihennék, akkor nyaralás. tavasszal, mikor sok az energiám, akkor inkább körút.
2009. aug. 24. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Saját magam szeretem szervezni az utakat, így fele-fele arányban van bennük nyaralás és városnézés.
2009. aug. 24. 22:54
 3/7 anonim válasza:
Nyaralás párti vagyok, de pár napot rászánok a környékre is ahol nyaralok. Ha minden nap város kellenen néznem az nem tetszene.
2009. aug. 24. 23:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

főleg a délutáni órákban nagyon zsúfolt a körút.

tehát inkább nyaralok :)

2009. aug. 25. 04:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Körút, túrák, látnivalók! Én csak ezeket élvezem a nyaralásba.. Mi úgy csináljuk, hogy amíg a szüleim a tengerparton vannak, mi megyünk körútra bátyámmal.. Így lesznek gyönyörű fotók, nekünk óriási élmény, szüleink meg kikapcsolódnak! Engem nem vonz a tenger part, meg a semmittevés.. Attól csak még jobban elfáradok.. Egy jó kis frissítő hegyi túra, városnézés.. Este pedig akár ülve elaludni a fáradságtól.. De mégis mikor hazamegyünk én meg a bátyám jobban kivagyunk pihenve mint az ősök.. :D
2009. aug. 26. 02:02
 6/7 anonim ***** válasza:
körút:) a nyaralás 1 idő után unalmas lesz, és szeretném bejárni legalább Európát (meg még remélem Dél-Amerikát is)
2009. aug. 31. 04:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Körút.
2009. aug. 31. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!