Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Trópusi szigetek?

Trópusi szigetek?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy nekem az a vágyam, tervem, hogy valamelyik trópusi szigeten szeretnék dolgozni. Vagy a Maldív szigeteken, vagy a Fülöp szigeteken vagy Mauin, vagy Hawain vagy esetleg Bora Boraán(bár az túl messze van(1 fapados repülő jegy 1,5 millió forint)). Az elején mind1 lenne, hogy milyen iparágban helyezkednék el, de a végső cél az valamilyen vendéglátó. Egy tengerparti bárban, vagy hotelben elhelyezkedni. Azt szeretném kérdezni hogy van-e valakinek tapasztalata ilyen dologról vagy tud-e valamit javasolni, hogy hogyan kezdjek bele.

2012. dec. 26. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi tavaly voltunk Maldív szigeteken és ott dolgozott néhány angol, német, francia fiatal. Az egyikkel beszélgettünk, ö valami turisztikai szakon tanul azországában és így jutott el oda 1 évre dolgozni.
2012. dec. 27. 07:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezeken a helyeken megfelelő tapasztalattal lehet csak elhelyezkedni külföldiként.

Pl ha pincérként szeretnél elhelyezkedni a Maldív szigeteken egy 5*-os szállodában, akkor oda kérnek 3-5 év 5*-os szállodában szerzett leigazolt tapasztalatot.

A kiváló angol nyelvtudás alap követelmény, de gyakran még kevés önmagában.

Ha ezek megvannak, akkor lehet CV-ket küldözgetni.

Az alja munkákra ott vannak a helyiek, akik jóval alacsonyabb bért kapnak, nem kell nekik szállást adni stb.

2012. dec. 27. 10:51
 3/7 A kérdező kommentje:
ELSŐ hozzászólótól kérdezem, hogy ott milyen nyelven beszélnek?....természetesem utána néztem hogy Maldívul beszélnek, de nem tudom, hogy mennyire boldogulnék az angollal ott?
2012. dec. 27. 18:55
 4/7 A kérdező kommentje:
MÁSODIK hozzászólótól kérdezem, hogy hogyan tudnék 5*-os szállodában tapasztalatot szerezni, amikor egy 5 csillagos szállodában 3-5 év tapasztalatot kérnek? Milyen nyelvvel boldogulnék? Angolul elég jól tudok középfokúm megvan, de többet tudok mint egy középfok. Gondolod, hogy ezt ott ugyan úgy nézik mint itthon hogy milyennyevvizsgád van stb? Nagyon sokat gondolkoztam Hawaii-n; számomra az lenne talán a leg pragmatikusabb, ugyanis ott az alap beszélt nyelvek között volt az angol, olvastam, hogy pl egy taxis munkából el lehet élni és ahogy telik az időt egyre feljebb török. Erről mi a véleményed, véleményetek?
2012. dec. 27. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Fulop-szigetek nem éri meg mert teljes nyomorban élnek.
2013. júl. 5. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Az ilyen prémium nyaraló helyekre, profi, képzett szakembereket keresnek, így előtte végig kell járnod a szamárlétrát, mielőtt kimennél. Nyilván először nem fognak felvenni egy 5*-os szállodába dolgozni, még Magyarországon sem.

Én is a Maldív-szigetekre szeretnék kijutni. Jelenleg egy 4*-os szállodában vagyok szakács külföldön, így ha meglesz a 3 év tapasztalatom, akkor elkezdek állás keresgélni az ottani 4*-os szállodákban... Máshogy ez nem nagyon működik.

Az USA-ba minimális az esélye, hogy kapsz vízumot, így Hawaii-ra ne nagyon alapozz.

2013. júl. 5. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:
20%
Ha valaki még az USA-ba sem tud vizumot kapni akkor ilyen helyeken mit akar?Ha egy USA-ba nem vesznek fel valakit azt egy Maldiv-szigetekre sem.
2013. júl. 6. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!