Maldív szigetek, vagy Bora-Bora. Járt már valaki?
Az álmom 2 hét,nem tudom mennyiből jönne ki...
Persze minimálbéres vagyok,de a sírás elkap,ha nézegetem a mesés képeket.
igen...szerintem az 1millió az kevés.
Ne csüggedj, sokan vagyunk még így. :) Én is nagyokat sóhajtok, ha Francia Polinéziát nézegetem. De talán majd egyszer összejön. :)
Hát ja.Olyan képek vannak neten elképesztő felbontásban,hogy bepisilek. :)
Nincs rá szó!Mintha nemis a földön lenne...Üti Hawaii-t is....
Kicsit túl vannak értékelve ezek a helyek szerintem. Thaiföldön is vannak ilyen szép szigetek és tenger, fehér homok, csak nem olyan jó a marketing. :) Pl. Phi-phi island, Similian stb. Keress rá.
Olcsóbban ki lehet hozni sokkal.
Ha pedig ez az álmod, küzdeni és harcolni kell érte.
Sok sikert és kitartást!
maldív szigeteken jártam már régen ugyan 1994-ben január elején, ez volt az első trópusi utunk, Vadoo a sziget neve kb 20 perc dhonival a malei reptértől, probléma az volt, hogy ez egy japán tulajdonos által bérelt sziget, rajtunk kívül még egy európai házaspár volt, a többiek mind japán nászutas párok... a legemlékezetesebb az amikor közeledsz repülővel és elkezdenek feltűnni a türkiz színű vizalatti atollok,egyre több és több, 1 hét elég belőle szerintem ugyanúgy, mint minden más helyből.
A legutóbbi utunk barbadosba vezetett a bougainvillea beach resortba,(kalandos volt, mert a londoni átszállást lekéstük másnap reggel a heathrow-n, de szerencsére gatwickből indult délután egy járat bridgetownba, arra átírták a jegyünket) egész más hangulata van, mint a maldív szigeteknek, nekem ez a hely tetszett eddig a legjobban, tahiti még hátra van, de ami késik, nem múlik...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!