Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Maldív szigetek, vagy Bora-Bor...

Maldív szigetek, vagy Bora-Bora. Járt már valaki?

Figyelt kérdés

Az álmom 2 hét,nem tudom mennyiből jönne ki...

Persze minimálbéres vagyok,de a sírás elkap,ha nézegetem a mesés képeket.

2012. aug. 28. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Szerinten minimálbèresként egyik celpont sem elérhető a számodra. Also hangon 1 millio Ft/2fo/2het
2012. aug. 28. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

igen...szerintem az 1millió az kevés.

Ne csüggedj, sokan vagyunk még így. :) Én is nagyokat sóhajtok, ha Francia Polinéziát nézegetem. De talán majd egyszer összejön. :)

2012. aug. 28. 21:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát ja.Olyan képek vannak neten elképesztő felbontásban,hogy bepisilek. :)

Nincs rá szó!Mintha nemis a földön lenne...Üti Hawaii-t is....

2012. aug. 28. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Kicsit túl vannak értékelve ezek a helyek szerintem. Thaiföldön is vannak ilyen szép szigetek és tenger, fehér homok, csak nem olyan jó a marketing. :) Pl. Phi-phi island, Similian stb. Keress rá.

Olcsóbban ki lehet hozni sokkal.

Ha pedig ez az álmod, küzdeni és harcolni kell érte.

Sok sikert és kitartást!

2012. szept. 8. 02:23
 5/6 j001 válasza:

maldív szigeteken jártam már régen ugyan 1994-ben január elején, ez volt az első trópusi utunk, Vadoo a sziget neve kb 20 perc dhonival a malei reptértől, probléma az volt, hogy ez egy japán tulajdonos által bérelt sziget, rajtunk kívül még egy európai házaspár volt, a többiek mind japán nászutas párok... a legemlékezetesebb az amikor közeledsz repülővel és elkezdenek feltűnni a türkiz színű vizalatti atollok,egyre több és több, 1 hét elég belőle szerintem ugyanúgy, mint minden más helyből.

A legutóbbi utunk barbadosba vezetett a bougainvillea beach resortba,(kalandos volt, mert a londoni átszállást lekéstük másnap reggel a heathrow-n, de szerencsére gatwickből indult délután egy járat bridgetownba, arra átírták a jegyünket) egész más hangulata van, mint a maldív szigeteknek, nekem ez a hely tetszett eddig a legjobban, tahiti még hátra van, de ami késik, nem múlik...:)

2012. okt. 31. 09:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Kissé irigyellek.Én talán lejutok az uszodába....
2012. okt. 31. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!