Reptéren a vastag üvegben lévő kozmetikumokat is átengedik, ha 100ml vagy az alatti?
Annyi a lényeg, hogy a tartály amiben viszed az max. 100ml lehet. Tehát 1 literes üvegben 50ml nem jó, kuka. 100ml-es edényben akármennyi van benne, az mehet.
Amúgy nem fogják ott méregetni. Ha eredeti címke van rajta ami max. 100ml, akkor úgyis engedik. Ha nincs ilyen és ránézésre többnek látszik akkor lehet gond, magyarázkodás, akármi. Igazából nem tudom, mert sose próbáltam a határokat feszegetni ilyen téren. :)
Elvileg nyilván mehet, gyakorlatilag meg úgyis az utasbiztonsági személyzet fog dönteni.
na attolfugg. egyszer ram ferihegyen ramordibalt egy kedves no a 30 ml-es parfumos uvegben par csepp parfum miatt hogy azt akarom e hogy ne engedjenek fel a gepre azonnal pakoljam at.
de amerikaban meg volt mar hogy felvittem kezipoggyaszban kontaktlencse folyadekot, hajlakkot, meg meg vagy 2 db egyenkent fel literes cuccot (amerikai meretek D) es nem szoltak semmit.
amugy elvileg fel kell hogy engedjek a parfumot de en ezek utan azt mondom kitudja...
én hajápolót akarok vinni, mert anélkül nem tudom mosás után kifésülni a hajam.
30ml-es, de üveg... és úgy emlékeztem, sehol nem olvastam olyat, hogy a flakonok anyagát korlátoznák, csak az űrtartalmat...
de azok után, hogy a kolbász, túrórudi folyadéknak minősül, ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!