Milyen érzés elsőre repülni?
Figyelt kérdés
felszálláskor biztos kemény lehet,hánytató,megy 500al vagy 1000rel a gép:) én meg nembirom annyira a sebességet,inkább ugy döntök h meghuzok egy üveg whiskyt,sztetek?? az egy dolog h roszabb lesz,de nem fogom érezni.2008. máj. 26. 16:53
11/15 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem annyira félelmetes.Én amikor először repültem akkor ráadásul egyedül is mentem, és nem nagy para:)Nekem a felszállás a legrosszabb,amikor érzem, hogy már csak a hátsó kerekek vannak lenn...:S De utána már semmit nem érzel az utazásból(persze ha nincs turbulencia)És persze egy idő után unalmas, szóval vigyél vmit amivel elfoglalod magad. A leszállás szerintem a legjobb dolog az egészben:)Ott talán érezni fogod a sebességet amikor leteszi a gépet, de csak pár percig tart amíg nem fékez le. Ha jó a pilóta észre sem veszed, hogy landoltatok:) Kellemes repülést:)
12/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz! Én is olyan vagyok, hogy sok mindentől rosszul leszek, amikor hajóval utaztunk akkor is rosszul voltam, de repülésnél semmi nem volt. Sőt, érdekes volt és élveztem.
13/15 Soros György válasza:
a megyében van egy Hosszú nevű temetkezési vállalkozó
14/15 anonim válasza:
Ne igyál semmi alkoholt!!!!!
Felszállásnál szopogass egy cukrot vagy rágózz.
Szerintem nagyon jó érzés repülni,sőt én először nagyon paráztam de amint elkezdték a felszállást már élveztem.
Alig vártam hogy újra repülőre üljek.
15/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó érzés amikor a felszáll bele présel a székbe de utána jó attól is függ hogy milyen a pilóta mert a mienk olyan is volt hogy nagyon nyomta fel és le a gépet, minden manővert érzel de szerintem nagyon jó mondjuk az én apukám pilóta szóval én sokat repülök XD De én már mentem úgy is hogy a pilóta fülkében voltam nagyon szar volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!