Hogy győznétek meg valakit arról, hogy nem is olyan rossz repülni, és hogy nincs mitől félnie?
Ültesd be egy buszba, és menjen el Londonba. Nem tudom ki hogy van vele, de megfogadtam, 4 órás busz útnál többet soha.
Azóta még Firenzébe is repülővel mentem...
Szerintem se gaz a repules,de annak,aki fel tole azt nehez meggyozni. Anyukamnak bezartsag erzese van,azert nem tud es rosszul lesz.Neki mondhatnam,hogy tok jo repulni...
Kocsival en se soha tobbet,ketszer jartam meg London-Budapestet,eleg is volt egy eletre :)
Ez az, én is nagyon féltem, mert olyan hatalmas a repülégép, és olyan hihetetelen, hogy ott fennt repül, de mégsem történt semmi. És olyan jó volt, nem bántam meg. Unokatesóim is minden 2 hónapban repülnek mégem volt még soha semmi. Legfeljebb a repülőn olvasson vagy aludjon.
Nem kell félni, a közuton okkal több baleset történik.
Statisztika szerint a legkevesebb baleset a repülőgépeknél van. Az is tény, hogy a repcsibalesetek legtöbbször halállal végződnek. (de ezt nem mondd a félősnek.)
Sokkal veszélyesebb autóval, busszal, motorral, bringával, és még vonattal is, bár a vonat is elég biztonságos.
Mondd az illetőnek, hogy szépek a felhők és kapaszkodjon a karfába! :)
Nekem azt tanácsolták, hogyha zuhanunk akkor ne kapaszkodjak, mert igyis-úgyis meghalok, szóval mindegy. =D =D =D
De nem zuhantunk le persze, és félve bár de tuti hogy fogok még repülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!