Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogy győznétek meg valakit...

Hogy győznétek meg valakit arról, hogy nem is olyan rossz repülni, és hogy nincs mitől félnie?

Figyelt kérdés
Ugyanis az illető fél attól, hogy lezuhan a repülőgép xD [elég sok repülőkatasztrófás filmet nézett]
2011. jan. 22. 17:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy valakit meg lehetne győzni, az ő "baja" nem az a kategória.

Sokat repültem, volt hogy IL-62-vel egy trappban 11 órát, még szándékom szerint fogok is, szeretem a repülést, az összes repülő katasztrófás filmet megnéztem, tériszonyom van, egy hídon nem merek átmenni (tényleg!) és mégis örömmel mondom a taxisnak: a repülőtérre.

2011. jan. 22. 20:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire fél. Ha orvosi eset, ilyen is van, akkor menjen orvoshoz, ez ennyire egyszerű.

Egyébként a fentinek aki örömmel mondja a taxisnak: a repülőtérre, no barátom, te még nem repültél eleget. Majd ha már ott tartasz mint a még fentebbi kollega aki két hetenként repül, majd kevésbé fogsz örülni. Nem elég hogy hosszú és unalmas még utána szörnyű jetlag is van ha elég messzire mentél.

2011. jan. 23. 03:05
 13/14 anonim ***** válasza:
03:05-nek.. Mentem messze, 2x Kina, ráadásul Honkongon-Kantonon-Dalianon keresztől, volt persze Kuba, Ural, északi sarkkörön túl, nem azt mondtam hogy leányálom, az időeltolódás is "dolgozik", de nem félek a repüléstől, ma már azért csak rövidebb utakra megyek...
2011. jan. 23. 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:

-nekm kéne annyi TV-t nézni.

-menjen kocsival,te meg repülővel,és meglátjuk ki ér oda előbb ;)

2011. jan. 25. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!