Hogy győznétek meg valakit arról, hogy nem is olyan rossz repülni, és hogy nincs mitől félnie?
Nem hiszem, hogy valakit meg lehetne győzni, az ő "baja" nem az a kategória.
Sokat repültem, volt hogy IL-62-vel egy trappban 11 órát, még szándékom szerint fogok is, szeretem a repülést, az összes repülő katasztrófás filmet megnéztem, tériszonyom van, egy hídon nem merek átmenni (tényleg!) és mégis örömmel mondom a taxisnak: a repülőtérre.
Attól függ mennyire fél. Ha orvosi eset, ilyen is van, akkor menjen orvoshoz, ez ennyire egyszerű.
Egyébként a fentinek aki örömmel mondja a taxisnak: a repülőtérre, no barátom, te még nem repültél eleget. Majd ha már ott tartasz mint a még fentebbi kollega aki két hetenként repül, majd kevésbé fogsz örülni. Nem elég hogy hosszú és unalmas még utána szörnyű jetlag is van ha elég messzire mentél.
-nekm kéne annyi TV-t nézni.
-menjen kocsival,te meg repülővel,és meglátjuk ki ér oda előbb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!