Csak szerintem beteg ez a profitot előtérbe helyező gondolkodásmód?
Naná, hogy profitot akar termelni!
Mi a baj vele??
Először is kétlem, hogy erre engedélyt kapnának.
Másodszor pedig egy font kevesebb mint itthon egy buszjegy ára, tehát aki ennyiért szeretne repülni, annak egy szava nem lehet, hogy milyen a szolgáltatás.
Ezt a sátrazást viszont már nem tartom korrektnek, mert aki pl. 50.000-ért vette e jegyét ugyanúgy ott fagyoskodik majd, mint aki 49Ft-ért repül.
Én eldöntöttem, hogy ha a wizzair is bevezeti a sátrazást, akkor már nem is megyek itthonról fapadossal. Szerencsére ahova én járok, oda van normál járat is és ha a poggyászt is beleszámoljuk, már nem olyan vészes a különbség. Nekem megér +10-15.000 Ft-ot, hogy emberi körülmények között utazzak.
Amúgy meg beteg az egész világ gondolkodásmódja...
Én minden viccet félretéve azt mondon erre, hogy vissza kéne térni a kommunizmusba. Akkor legalább minden ilyesmi állami tulajdonban lenne és ez garantálna egy nem túl fényes de tűrhető szintet.
Ideje felébredni! Ami 1990 előtt jobb volt Nyugaton mint nálunk azt ottcsak a gazdagok engedhették meg maguknak, míg az átlag emberek ilyen olcsójános sunyi cégekre voltak utalva, akiknek semmilyen erkölcsi tartása és minőségi nívója nincsen. Nem nyálcsorgatva kell járni Nickelsdorf utcáit, hanem elgondolkodni azon, hogy amíg nálunk mindenki számára elérhető volt egy nem luxus de azért kényelmes panelproli életmód addig nyugaton egymást váltogatta Beverly Hills és a yomorget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!