Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miért nem kap a fiam 90%-kos...

Ördög C. Lászlóné kérdése:

Miért nem kap a fiam 90%-kos utazási kedvezményt, amikor beteg volt most rengeteg allergiát kapott. Dolgoznia hol lehet?

Figyelt kérdés

Németh Gabriella és mivel a fiam most végzett miért is nem jár NEKI az utiköltség segitség?!

Önök mit tudnak a törvényekről?!

#hisztamin #Dermatophagoides #Dermatophagoides pteronyssinus #tej érzékeny #rozs pollen #5 fű keverék.
2012. okt. 17. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
"Németh Gabriella és mivel a fiam most végzett miért is nem jár NEKI az utiköltség segitség?" Ki az a Németh Gabriella?? Nem értem a kérdésedet! Hol végzett a fiad? Eddig járt az utazási kedvezmény? Különben a MÁK-nál kell érdeklődni szerintem. A törvényekről sokat tudunk, de melyikre gondolsz? Fogalmazd át a kérdésedet, hogy meg lehessen érteni és hogy tudjunk rá válaszolni! Ez így elég általános és zagyva!
2012. okt. 17. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

allergiára nem adnak kedvezményt

dolgozni ott lehet ahol alkalmazzák

2012. okt. 17. 16:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam beteg és én sem kaptam!

Pedig engem is Némethnek hívnak. Lehet, hogy ezért?

2012. okt. 17. 16:24
 4/9 anonim válasza:
allergiára semmit nem adnak...én asztmás is vagyok mellé,mégsem tudtam őket meggyőzni,hogy állítsák ki azt a szerencsétlen papírt
2012. okt. 17. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

És NEKEM miért nem jár?

Nem vagyok allergiás, de több mint egymillió ft adót befizetek évente.

A szomszéd kisgyerek sűrűn köhög, neki jár?

Ébresztőőőő!

2012. okt. 17. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:
oszt.társam kapott egyet, mert "gerincferdülése van" és heti 1-2 alkalommal gyógytornára kellet menni 2-3 hónapig. node a kedvezmény tovább tartott :D:D
2012. okt. 17. 18:20
 7/9 anonim válasza:
100%
Tartós betegségre kap kedvezményt! Mint Pl:asztma,epilepszia,down szindróma, autizmus spektrum zavar. Örülj neki hogy csak allergiás a gyereked! Én mit ne adnék,hogy ha csak allergiás lenne a fiam! Fizetném inkább a teljes árú jegyet.
2012. okt. 24. 06:13
 8/9 anonim válasza:

Ha már végzett, de nem dolgozik, hova kell neki utaznia, amire kedvezmény járna?

És nem mindegy, hogy beteg VOLT, vagy még most is az.

Egyébként semmilyen törvény nem írja elő, hogy ha valaki allergiát kap, akkor 90%-os utazási kedvezményre lenne jogosult.

2012. nov. 3. 17:20
 9/9 anonim válasza:

Leukémiás vagyok ,és nagyon sokat kell utaznom

ahhoz ,hogy éljek ,de nekem sem jár :(

2013. febr. 21. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!