Ha egy mobilszámot hívok és az illető külföldön van az nekem kerül valamilyen plusz költségbe?
Ez szépen hangzik, de akkor magyarázzátok meg, miért számol a T külön díjat, ha magyar mobilszámra küldök SMS-t mellyel épp amerikában tartózkodnak?
A logikátok szerint neked nem kell tudnom hogy ő amerikában van, így nekem a normál díjat kellene fizetnem. Mégis úgy jelenik meg, hogy SMS külföld.
Nos?
Háát, lehet, hogy minden mobilszolgáltatónál így van, de akkor nem értem, a Vodafone-nál miért vannak külön külföldi tarifák, zónák szerint besorolva? ;)
A többi szolgáltatót nem tudom...
Közben megtaláltam a telenorét is...
És T-mobil:
Valaki akkor írjon már konkrétumot, melyik szolgáltató dolgozik belföldi árfolyamon?
Olyan a Vodafone-nál van néha, hogy napi x összegért arra a pár napra belföldi tarifával számolnak, de azt külön meg kell rendelni, és külön extra költsége van.
Félre értelmezed a kérdést.
Ezek a tarifák arra vonatkoznak, hogy ha Magyarország területéről felhívsz egy KÜLFÖLDI SZÁMOT. A kérdező, pedig azt kérdezi és arra vonatkoznak a válaszok, hogy itthonról felhív egy külföldön tartózkodó MAGYAR SZÁMOT.
Nem értelmeztem félre...
Amikor a lányom kiment Lengyelbe, bizony nem hálózaton belüli tarifával hívtam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!