Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Reptéri illetéket mely utazási...

Reptéri illetéket mely utazási irodánál kínálják ajándékként mostanában?

Figyelt kérdés
Találtam egy párat, de mind júli 31. vagy aug. 7-ei foglalás esetén érvényes. Vagy olyan irodát, ahol tunéziai utat kb. 40 000 Ft alapáron kínálnak? Aug-szept környékén már nem mennek ennyire le az árak?
2009. aug. 10. 21:52
 1/6 anonim válasza:
Best Reisen ha jól tudom:)mármint ő kínál most "illetékmentes" utakat.
2009. aug. 11. 18:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Oh köszi, utána is nézek:)
2009. aug. 11. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha Tunéziába mész, inkább ajánlanám, hogy önállóan indulj útnak és fizesd ki a repjeggyel az illetéket, így két hétre eltudsz menni 40eFtból...ha az utazási irodáknál fizetsz be 40ezres útra, annak a vége jócskán 60e fölött lesz. Ha fapadossal mégy és át kell szállnod valahol akkor is sokkal olcsóbb.

Szállást pedig simán találsz, ahogy leszállsz a repcsiről, amiatt nem kell aggódni és persze elég olcsón. De ha mindenáron biztosra akarsz menni a www.hostels.com -on tudsz szállást foglalni.

pl: idén januárban Marokkóba (Budapest-Milánó, Milánó-Marrakesh) két hét szállással, kajával volt 30eFt.

2009. aug. 11. 20:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnos ennyire nem vagyunk merészek, pedig tudom, igy sokkal olcsóbban megúsznánk. Egyikünk se tud angolul, vagyis én még csak csak nagyon alapszinten. Ezért nem merek olyan útba belemenni, ami nincs megszervezve, még ha az iroda veszi el a nagyja pénzünket is...

Egyébként kösz a választ:)

2009. aug. 11. 20:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja és tényleg jó olcsón megúsztátok a marokkói utat... A Balcsin nem jöttetek volna ki ennyi pénzből...
2009. aug. 11. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, szerencsére Afrika elég olcsó.

Persze az olcsó utakkal is van plusz munka, mert itt ülünk a gép előtt 1-2 napot és csak repcsiket nézegetünk meg szállásokat, azért az már egy óra után is fárasztó. Az utazási irodánál pont ezt fizeti meg az ember, jó busásan.

2009. aug. 12. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!