Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kinek milyen au pair-tapasztal...

Kinek milyen au pair-tapasztalatai vannak? Mire kell figyelni? Mi az amivel nem lehet elrontani?

Figyelt kérdés
Angliába készülök,egy bővebb levélnek is örülnék.
2012. okt. 27. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Mikor aupair voltam, és a család már a következő lányt kereste, az egyik jelölt azt kérdezte tőlük, volt e már valamelyik aupairrel probléma, és ha igen, mi. Ezt szerintem mindenképp kérdezd meg te is, nehogy utólag meglepődj. Egyébként nem hiszem, hogy el lehet rontani, más kérdés, mennyire tudsz egy idegen család részévé válni és mindent az ő szokásaik szerint csinálni. Van már családod vagy még csak tervezgetsz?
2012. okt. 27. 15:46
 2/3 A kérdező kommentje:
még csak tervezgetek.viszont egy minimum fél,de inkább 1,max 2évre mennék ki.
2012. okt. 27. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Bár én nem Angliában voltam, de írhatsz majd nyugodtan, ha valami konkrét kérdésed van a szervezéssel vagy bármi mással.
2012. okt. 27. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!