Ki jönne velem világgá?
Csak az jelentkezzen aki teljesen komolyan gondolja!
Már régóta el akarok menni otthonról, nincs igazán olyan ember aki miatt maradnom kéne. Találkoztam pár napja 3 sráccal akik biciklivel járják a világot, akkor nem csatlakoztam hozzájuk, de beszélgettem velük. Azt hiszem már én is készen állok, csak 1-2 társ kéne mert egyedül kockázatos.
20/F
én egyelőre csak ilyen nyaralás szintűt merek bevállalni :)
mondjuk világgá menni nem tervezek szerintem később se :D viszont érdekel sokminden de nekem is max ilyen 1-2 hetem lenne rá és mégis csak jobb mint egyedül, úgy kissé félelmetes lenne nekem.
am 22/f vagyok
értem :)
küldd el üzenetbe a facebookodat és beszélhetünk róla:D
Sziasztok, az 5-ös válaszoló vagyok, néztem azóta bicikliutakat, olyasmi akarnék, amit 10 nap alatt oda és vissza simán meg lehessen tenni... nem vagyok egy sportos alkat, előző túrámon voltak pillanatok, amikor azt hittem, h a belemet köpöm ki és egy lépést se tudok tovább tenni, de végül sikerült. Ja és helyek ahol aludtam: pályaudvar, játszótér, tengerpart, reptér, templom, ilyesmi, elég csöves érzés volt (anyagilag viszont nagyon kedvező, főleg, h külföldön pl nagyobb városokban 20 euronál olcsóbban nem találsz szállást), na ezek után leírhatatlan érzés volt, amikor végül hazavergődtem, be a kádba, majd hosszú idő óta először igazi ágyban és paplannal és alvómacival alhattam. Kár hogy ilyesmire nem lesz már lehetőségem...
Bicikliútban benne lennék novemberben. Balaton felé gondoltam. msn: marchewka@freemail.hu nem szeretek facebookon csetelni, mert sokszor nem küldi el az összes sort és a szemem kifolyik, amikor azt a parányi ablakot lesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!