Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ukránba szeretnék menni...

Ukránba szeretnék menni autóval. Mibe köthetnek belle az autót illetően?

Figyelt kérdés

#ukrajna utazás
2012. szept. 18. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen rendőrt fogsz ki, gyakorlatilag bármibe. Ha messzebbre mész Kárpátaljánál, akkor javasolnám inkább a vonatot, mert sokkal olcsóbb, és nem kell azon idegeskedni, hogy mikor állít meg valami rendőr, hogy valami kitalált szabállyal lehúzzon.
2012. szept. 18. 13:56
 2/5 anonim válasza:

Legyen nálad kis tűzoltókészülék. Olyan amin van nyomásmérő óra és ép a plombája. 5 ezer Ft körül lehet kapni. Ezenkívül kötelező a fekete hullazsák (erre egy egyszerű szemeteszsák is megteszi). Valamint szintén kötelező a vontatókötél.

De ahogy az első is mondta ha akar úgyis megbüntet valamiért. De könnyen megvesztegethetőek, szóval nem kell megijedni.

Mondani kell neki nyíltan ott ez nem tabu.

El fogja fogadni. Nem olyan szerencsétlen hülyék, mint itthon, hogy az államnak keressék a pénzt.

A múltkor engem biztonsági öv + irányjelző + 2 záróvonal + poroltó miatt akartak megbüntetni durván 70 ezerre. Végül 13 ezerben állapodtunk meg.

Jó utat!

2012. szept. 20. 12:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Na, első vagyok. Amit az előző is ír, 13000Ft teljesen rális. Ennyi pénzből Csapról Luganszkig (Ukrajna legkeletibb nagyvárosa, Csaptól 1500km-re) elmegyek oda-vissza vonattal, ezért mondom, hogy ha messzebbre mész egyszerűen jobban megéri a vonat.
2012. szept. 21. 00:04
 4/5 anonim válasza:

A 2. vagyok.

De persze az is lehet, hogy nem lenne semmi probléma.

Én 1 szer fizettem 2 év alatt, bár az is igaz, hogy én csak 30 km-re megyek a határtól. Mindenesetre a magyar konzulátus számát mentsd el.

Ukrajna, mint tudod nem uniós ország, és ez megkövetel egy bizonyos viselkedéskultúrát.

2012. szept. 21. 01:37
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. tegnap voltam kint és nem volt semmi probléma... egyenlőre..
2012. szept. 23. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!