Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » SOS feladott poggyászban...

SOS feladott poggyászban lehet bor/bármilyen folyadék?

Figyelt kérdés

Holnap után utazom, és nem tudom, hogy lehet-e!

Köszönöm a gyors választ!

2012. szept. 12. 20:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet, csekkolásnál kérd, hogy tegyenek a csomagra törékeny feliratú papírt, nem hiszem, hogy sokat számítana rakodásnál, de ha eltörne, hivatkozhatsz arra, hogy te szóltál és volt már olyan, hogy ilyen esetben megtérítették az árát! Van, amikor papírt is adna róla.
2012. szept. 14. 14:51
 12/12 Yukióóóó ***** válasza:
sztem meg ne kérjél rá matricát mert egyáltalán nem kivételeznek azzal a csomaggal sem amire rá van ragasztva ! én nagyon sokszor vittem a feladós bőröndbe : pálinkát nem keveset+jó minőségű borokat nem egy üveggel azon múlik , hogy egyben maradjon , milyen jól tudod be csomagolni és a ruhák közé rakni , ja és próbáld meg a buborék fóliát az tuti és ezt tedd egy jól le zárható szatyorba , mert ha még is el törik legalább a ruháid ne legyenek borosak !!!+ egy kemény fedelű bőrönd sem ártana !!
2012. szept. 24. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!