Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » SOS feladott poggyászban...

SOS feladott poggyászban lehet bor/bármilyen folyadék?

Figyelt kérdés

Holnap után utazom, és nem tudom, hogy lehet-e!

Köszönöm a gyors választ!

2012. szept. 12. 20:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ott lehet, de a kézipoggyászban nem. A légitársaság oldalán biztos benne van, pontosan minden.
2012. szept. 12. 20:24
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
én úgy tudom, hogy folyadékot nem lehet vinni
2012. szept. 12. 20:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Lehet bor, folyadek, de jol csomagold be, hogy ne torjon ossze pl.
2012. szept. 12. 20:29
 4/12 anonim válasza:
Lehet. Én 1 üveg Mojitot hoztam haza egyszer a Kanári szigetekről. Csak a kézi poggyászban nem lehet folyadék.
2012. szept. 12. 20:31
 5/12 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a zöld kéz, még a másodiknak is :)) Köszönöm! Esetleg még olyan tapasztalatot várok, hogy van-e olyan rémtörténet, hogy kiszedték valakinek.

Amúgy egy 30 ezres borról van szó, fontos személy születésnapjára. De talán nem borszakértők a hajigálók..

2012. szept. 12. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Rémtörténetet csak egyet tudok: egyszer egy utas borversenyre ment és hiába volt ráírva a csomagra, hogy törékény összetört a bor, mire megérkezett.

Feladott csomagban lehet bor én is vittem már, senki nem fogja kivetettni veled, viszont az fontos, hogy hová utazol! Van olyan ország ahová tilos alkoholt bevinni (arab országok), illetve vannak nagyon komoly szabályok némely országban az élelmiszerre, italokra. (pl. Ausztrália).

2012. szept. 12. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha iszlam orszagba utazol, ott a malnaszorpot is elfogjak venni, kar lenne a draga borodert, viszont mas orszagokban ezzel nem foglalkoznak.
2012. szept. 12. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:

En is szallitottam mar dijnyertes palinkat (2 uveggel) valaki megbizasabol, szoval lehet csak nagyon ovatosan kell becsomagolni.

En eloszor ilyen puki papirba tekerten, majd 3-4 nylon zacskoba bele es mivel volt nalam a borondben cowboy csizma, igy a ket csizma szaraba tettem a ket uveget. Semmi bajuk nem tortent, meg dobalasnal sem. Ha nincs csizma a borondben, akkor a ruhak koze rakd, vagy rakd meg kulond dobozba a pukicsomagolt piat es ugy a borondbe.

2012. szept. 13. 00:48
 9/12 anonim ***** válasza:
A rémtörténetet nem lehet megjósolni. A bőröndöket dobálni is szokták, tehát nagyon figyelni kell a törésre (ha törik, nem szándékosság, hanem trehányság az ok). A lopás mindig emberfüggő. Ha a repülőtéren betekerteted biztonsági fóliával, a lopás túl macerás, túl nyilvánvaló, és ezért kellemetlen. Azért készíts listát (vételárral) a bőröndöd tartalmáról, az jól jöhet.
2012. szept. 13. 12:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Én már elég sokszor szállítottam üveges piát, mindig betekerem jó vastagon törölközőbe+nejlonzacskóba rakom, plusz az egész pakkot a ruhák közé rejtem. Így már nagy művészet kell ahhoz, hogy eltörjön :) Mert amúgy tényleg elég durván dobálják a bőröndöket.
2012. szept. 13. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!