Mit gondoltok erről? (bővebben lent)
Az a helyzet, hogy imádok utazni, nyelveket tanulni, más emberekkel ismerkedni.Ezért elhatároztam, hogy jövő nyáron kiszeretnék menni egy vagy max. 2 hónapra külföldre.A fő cél az az angol begyakorlása lenne, na meg persze fürdés, bulizás és hasnoló dolgok.Szerintetek hova lenne érdemes menni és mennyibe kerülne egy ilyen út?ha nem stoppal szeretnék lemenni és nem a tengerparton aludni.Esetleg érdemes munkát vállalni 1-2hónapra? Mégis hogy lehetne kihozni ezt az egészet a legolcsóbban?
Előre is köszi a válaszokat!
én 97-ben vettem egy Budapest-San Francisco repülőjegyet, 4 stoppal(New York, Atlanta, San Diego, Salt lake city)akkoriban olcsón 40 S stoponként
Plusz Greyhound 31 napos buszbérlet(Mayami, Santa Fe, New Orlans, Grand Canyon, Kanada,Mexico,is belefért)etc.
Az America Camp helyhez köt, utánna mozoghatsz csak,, de az utat fizetik. Aki kint volt, nem nagyon lelkesedett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!