Melyik a kedvenc városod? Ahol jártál már. Válaszd ki a legmeghatározóbbat, lécccci csak egyet mindenki
San Francisco -imádom.
Egyébként Londonban élek, és már alig várom hogy végre elköltözzek. Ennyire büdös,zsúfolt, mocskos várost ritkán látok, pedig sok helyen jártam már.
5- vagyok
Hát én nem tudom mi tetszik neked annyira Londonban. A bűz??
Amikor le kell szállnod a metróról vagy ki kell menned az üzletből mert olyan büdösek az emberek,hogy épp visszatudod tartani a hányásodat? Tegnap bementem munka után az 1 fontos boltba. A bolt végében voltam,és csak azt látom mindenki megy kifelé. Nem hallottam a tűzriasztót vagy hogy valaki szólt volna,hogy záróra van. De nem kellett sok idő mire rájöttem miért mennek kifelé. Bejött 2 nő és annyira büdösek voltak, hogy az emberek nem bírták. 2 sorral odébb voltak, de már mi is éreztük a szagukat. Kifelé menet halottam hogy az egyik nő panaszkodott,hogy miért nem lehet az ilyeneket kidobni. Megkapta a választ: Joguk van nem fürödni, büdösnek lenni." De ennyire????
A rengeteg ember van Londonban, szinte mint a robotok, egymásra sem néznek. Csak rohannak, és nincs 5 percük sem,hogy élvezzék az esőt..
Hál istenek már csak 2 hét és megyek Bristolba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!