Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Aki külföldön lakik hová...

Aki külföldön lakik hová ment? Mikor? Nehéz volt letelepednie? Mit dolgozik? Milyen a fizetés? Hogyan kezdett kint új életet?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 17:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nemetorszagban lakom, itt jarok egyetemre- Nemetorszagot nem szerettem meg különösebben, de igaz, amit elöttem irtak mar, a nyugalom, az emberek mentalitasa miatt megeri.... Nem tudnanak otthon annyi penzt felajanlani, amiert megerne ezt itt hagyni. Egyetemistakent kb 1000-1500 euro között van, amit egy honapban összeszedek összesen, ez fedezi is a kiadasaimat, jelenleg felrerakni nem tudok (nyilvan költhetnek kevesebbet, de ez most jo), viszont, ami a lenyeg ugy gondolom, hogy diploma utan joval több lehetösegem lesz, mint az otthoniaknak. Letelepedni, beilleszkedni nem volt nehez. Viszont, sokan mondjak es igaz, ezzel a döntessel kicsi hontalan lesz az ember, otthon mar nincs otthon, itt viszont soha nem lesz teljesen itthon :) (hozzatennem, hallottam mar ennek az ellenkezöjeröl is, de akikkel kapcsolatban vagyok, mind ezt mondjak).
2009. aug. 17. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!