Én ügyvéd szeretnék lenni! De itt magyarországon nem nagyon lennék sikeres. Ki szeretnék menni angliába, és ott rendes állampolgárnak kell lennem? Levizsgázni az angol türténelemröl stb? 20/L
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 10:12
1/3 anonim válasza:
én is ügyvéd (leginkább válóperes) szeretnék lenni és én is szeretnék angliába költözni
én sem tudom pontosan hogy hogy működik mert nekem ez még egy picit később lesz
de engem is érdekelne a dolog
2/3 anonim válasza:
Akkor már most költözzetek Angliába, mert a magyar jogi végzettséggel kb. ki lehet törölni Angliában... (Mármint ha magyar területre dolgozol, akkor tök jó, de az angol jog kicsit más mint a magyar...)
Szóval ha itthon szerzel jogi képesítést, akkor azzal külföldön - egy-két speciális esetet leszámítva - nem sokra mész.
3/3 anonim válasza:
Magyarország, Anglia legalább ezt tudnád, ha ügyvéd szeretnél lenni. (Persze, hogy nem lennél sikeres ha nem tudsz írni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!